Cum a evoluat in timp corpul Christinei Aguilera (Galerie foto)

Miercuri, 10 Octombrie 2012, ora 21:47
5633 citiri
Cum a evoluat in timp corpul Christinei Aguilera (Galerie foto)

Christina Aguilera a stiut intotdeauna cum sa atraga privirile pline de interes ale domnilor si probabil si pe cele invidioase ale doamnelor.

La nominalizarile AMA din anul acesta, a aparut intr-o rochie mov, stransa pe corp, cu parul blond platinat pe jumatate, iar jumatate vopsit in niste culori mai mult decat indraznete.

Corpul ei a suferit o serie de modificari in timp, de la forme voluptoase pana la siluete subtiri, dar mereu a reusit sa ramana sexy. Iata cum a evoluat artista in timp din punct de vedere fizic, potrivit NY Daily News:

In 2011, la American Music Awards, avea o silueta si mai rotunda, dar tot nu se sfia sa isi arate formele cu rochii foarte provocatoare.

In 1999, cand a debutat cu albumul ce-i purta numele, se vedea ca are stofa de diva. Nu doar vocea atragea atentia, ci si ochii ei albastri, parul blond si garderoba plina de fuste mini si topuri scurte, artista devenind in scurt timp un sex-simbol.

In 2000, tinutele ei nu se schimbasera prea mult, imbracandu-se la fel atat la concerte, cat si la decernari de premii importante.

Cu cat era mai mare faima, cu atat mai mici hainele. Nimanui nu i-a venit sa creada cand a vazut-o aproape dezbracata la VH1 Music Awards, in 2000.

Dupa cum se vede in tinutele alese in 2002 la MTV Awards si in 2003, la American Music Awards, cantareata dezvoltase o pasiune pentru sepci, niste esarfe prinse in asa fel incat sa arate ca bluzele (si care sa-i puna in evidenta bustul), fuste scurte si pantaloni cu talie joasa.

La MTV Music Awards din 2004, Christina a aratat ca o adevarata Marylin Monroe, cu buclele ei blonde, rochia alba si silueta in forma de clepsidra.

Tot ceva asemanator, dar mai lung, a purtat si doi ani mai tarziu, la acelasi tip de eveniment.

In 2008, avea parul drept si breton, iar formele putin mai pronuntate, dupa ce il nascuse pe fiul ei Max.

In 2010, la lansarea albumului "Bionic", deja mai slabise cateva kilograme.

In acelasi an, insa, cantareata a aparut mai plinuta ca niciodata, intr-o rochie crem delicata si data cu un spray autobronzant de o culoare deloc naturala.

Prestatia de la concertul in memoria lui Michael Jackson i-a facut pe multi sa vorbeasca, dar nu intr-un sens bun. Nu numai ca pusese kilograme serioase fata de cum o stiau fanii, dar nici vestimentatia nu era dintre cele mai finute si elegante posibile. Din contra, o dezavantaja total.

La ALMA Awards din 2012, artista inspira incredere maxima in sine, asa ca nici nu au mai contat criticile.

Iar la alt eveniment recent, a ales sa poarte o rochie cu imprimeu geometric, care sa ii complimenteze silueta.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Christina Aguilera evolutie stil vestimentar, #Christina Aguilera schimbare stil haine, #Christina Aguilera haine, #Christina Aguilera look schimbari , #vedete straine
Comentarii
Poza GABIERUL
GABIERUL
rank 5
MIE, Gabieruu' imi place SI Slaba, SI Grasunica, im_panata ... :)):)