Cum aratau in copilarie celebritatile lumii (Galerie foto)

Duminica, 15 Februarie 2015, ora 10:38
6852 citiri
Cum aratau in copilarie celebritatile lumii (Galerie foto)
Foto: TMZ

V-ati intrebat vreodata cum aratau in copilarie celebra Ellen DeGeneres, Carrie Underwood sau Tiffani Amber Thiessen? Ei bine, acum puteti afla.

TMZ a realizat o selectie de fotografii cu mai multe staruri internationale de pe vremea cand erau copii.

Aceasta fetita zambitoare a devenit o adevarata stea de la Hollywod, dar habar n-avea acest lucru pe vremea cand locuia in Manhattan. Este vorba despre Amy Schumer, cunoscuta pentru "A Day in the Life of a Female Comedian", "Women Who Kill" sau seria "Inside Amy Schumer".

Vedete care s-au lansat la varsta la care altii mai cred in Mos Craciun (Galerie foto)

Ochii albastri ai lui Ellen Degeneres erau la fel de luminosi si pe vremea cand nimeni nu banuia ca ea o sa ajunga una dintre cele mai cunoscute prezentatoarea TV din lume.

Cum s-au schimbat vedetele de-a lungul timpului (Galerie foto)

Frumusica cantareata Carrie Underwood avea o privire senina si un zambet captivant inca de la o varsta frageda.

Ashlee Simpson este o tanara si apreciata artista care se trage dintr-o familie cu oameni talentati. Daca nu stiati, este sora mai mica a Jessicai Simpson.

Inainte sa ii incante pe americani cu miscarile sale senzationale, Cheryl Burke invata sa danseze in locuinta parintilor sai din Atherton, California.

Staruri pe care timpul le-a uitat - Neschimbate si dupa peste 20 de ani (Galerie foto)

Presa straina a publicat o poza foarte comica ce o are in prim plan pe actrita canadiana Italia Ricci. Imaginea nu mai are nevoie de alte cuvinte.

Actorul Kevin Bacon, cunoscut din "Jayne Mansfield's Car", "X-Men: First Class", "Elephant White" sau serialul "Bored to Death", a avut dintotdeauna zambetul cuceritor.

Vedetele, cand nu visau la celebritate: Cum aratau in copilarie (Galerie foto)

Pana sa aiba succes pe mare ecran, Elizabeth Berkley a fost un copil talentat, care isi incanta apropiatii prin dans.

Nu aveti cum sa nu va aduceti aminte de Tiffani Amber Thiessen, care a facut senzatie in rolul din Beverly Hills, 90210. Asa arata ea cand era mica.

Fotografii de familie ale vedetelor, inainte de celebritate (Galerie foto)

Gisele Bundchen este unul dintre cel mai bine platite modele din lume. Oare se gandea ca o sa ajunga atata de cunoscuta si bogata atunci cand era mica?

Foto: Hepta.ro

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#vedete straine copilarie, #vedete copilarie, #imagini vedete copilarie , #vedete straine