Cum s-au schimbat vedetele de-a lungul timpului (Galerie foto)

Vineri, 30 Martie 2012, ora 18:36
7514 citiri
Cum s-au schimbat vedetele de-a lungul timpului (Galerie foto)

Vedetele trebuie sa aiba mereu grija de infatisarea lor, iar exercitiile fizice si alimentatia sanatoasa nu le sunt intotdeauna de ajuns, asa ca apeleaza la stilisti celebri sau chiar operatii estetice. De aceea multe au ajuns sa aiba in prezent o cu totul alta infatisare fata de perioada in care au debutat.

Iata cum s-au schimbat celebritatile in timp, conform Wonder Wall:

Jennifer Gray

Jennifer este exemplul perfect pentru chirurgia plastica efectuata intr-un mod absolut neprofesionist si gresit. Odata era una dintre cele mai dorite femei din Hollywood, dar dupa ce si-a facut operatia estetica la nas si-a pierdut si mare parte din sarm, chipul ei devenind unul aproape banal.

"Am intrat in sala de operatii o celebritate si am iesit o anonima", a declarat la un moment dat chiar actrita. "Este ca si cum am intrat intr-un program de protectie a martorilor si am devenit invizibila", a mai spus ea.

Megan Fox

Daca ai avea un chip atat de interesant precum al lui Megan Fox, ai avea curajul sa te joci cu el? Se pare ca actrita tot nu a fost multumita si a vrut sa schimbe ceva. Ea neaga zvonurile legate de operatiile estetice, dar nasul ei pare sa spuna altceva.

Madonna

Intotdeauna a avut corpul unei dansatoare, dar in tinerete nu arata ca un culturist. Acum, in urma orelor intense de yoga, a ajuns sa aiba niste muschi incredibil de definiti si o flexibilitate uluitoare.

Seth Rogen

Nu toate celebritatile se schimba pentru ca asa vor, ci pentru ca au nevoie de un look pentru un rol. Pentru a juca rolul principal in "The Green Hornet", Seth a trebuit sa slabeasca 15 kilograme, filmul fiind un succes de box-office.

Demi Moore

Demi este in lumina reflectoarelor de cativa ani buni, insa putin a mai ramas din femeia voluptoasa de alta data. In anii '80 ea avea o silueta bine definita, cu forme rotunde, pe cand in ultimii ani din ea nu a mai ramas decat o umbra.

Kelly Osbourne

Desi nici acum nu isi alege intotdeauna hainele cu cea mai mare atentie, fiica lui Ozzy Osbourne s-a transformat foarte mult in cativa ani, in primul rand datorita faptului ca a slabit 20 de kilograme. Totusi, afinitatea ei pentru a-si vopsi parul in cele mai ciudate culori nu a disparut.

Ashlee Simpson

"Orice femeie este construita diferit, fapt ce o face sa fie unica si frumoasa. As vrea ca fetele sa se uite in oglinda si sa se simta increzatoare", declara Ashlee pentru revista Marie Claire in 2006. Nu mult timp dupa aceea, si-a facut o operatie la nas, probabil pentru a se simti mai... increzatoare.

Lil' Kim

Este destul de greu sa mai gasesti poze cu Lil' Kim inainte de operatiile ei estetice, dar se pare ca mica rapperita a exagerat. De la taieturi de bisturiu pana la sprancene decolorate, ea a incercat orice.

Lindsay Lohan

In ultimii ani Lindsay a avut parte de mai multe schimbari, trecand de la bruneta la roscata si apoi blonda. Nici buzele ei nu au ramas la fel, devenind din ce in ce mai groase.

Russel Brand

Poate ca Russel nu vrea nimic din banii lui Katy Perry la divort, dar ii ramane ceva poate mai pretios, si anume noul sau look. Comedianul a scapat de parul zburlit si creionul de ochi pe care le purta in mod constant inainte de casatorie. Isi pastreaza inca parul facial, dar arata mult mai elegant.

Nicole Richie

Nicole nu si-a schimbat doar look-ul, ci intreaga infatisare, intregul stil. Ea s-a transformat dintr-un copil nebunatic al Hollywood-ului intr-o mama si sotie exemplara, scapand de hainele ciudate si de cateva kilograme.

Lady Gaga

Lady Gaga era, in 2007, o fata normala, ce purta jeansi si un tricou simplu, par negru coafat normal si doar putin machiaj. Am asistat cu totii la schimbarile princ are a trecut ulterior si, probabil, vom mai face asta pana ce artista isi va gasi adevarata fata.

Brad Pitt

Cu fata lui perfecta, lui Brad ii este imposibil sa arate rau indiferent de ce look ar adopta. In 2001 avea un aspect usor mai ingrijit decat acum, dar asta nu inseamna ca i-a scazut numarul admiratoarelor.

Rihanna

Este greu daca nu imposibil sa gasesti o tunsoare pe care Rihanna sa o fi pastrat mai mult de cateva luni. Artista nu s-a ferit niciodata sa experiemnteze, iar noutatea afisata capata din ce in ce mai multe accente extravagante.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#vedete schimbari aspect fizic, #vedete schimbari timp, #vedete tinerete, #vedete debut aspect fizic, #celebritati schimbari fizice , #vedete straine