Cum s-au schimbat vedetele din adolescenta pana in prezent (Galerie foto)

Sambata, 30 Iulie 2011, ora 13:12
7101 citiri
Cum s-au schimbat vedetele din adolescenta pana in prezent (Galerie foto)

Este greu sa te uiti la tenul perfect al vedetelor fara sa nutresti un usor sentiment de invidie. Nu multi stiu, insa, ca persoanele celebre de astazi nu aveau aceasta infatisare fara de cusur in perioada adolescentei.

Iata cateva exemple de oameni cunoscuti care, conform Msn, au suferit schimbari extraordinare in decursul ultimilor ani, odata cu intrarea in ringul reflectoarelor:

Ryan Seacrest: este usor de imaginat cat de mult se mira colegii lui din liceu la fiecare reuniune de clasa, cand il vad cat de schimbat este. Nimeni nu s-ar fi gandit ca baiatul de care multi faceau glume nesarate va ajunge un barbat atat de atragator.

Pamela Anderson a suferit in doar cativa ani operatii de marire a sanilor, si-a decolorat parul, si-a facut lipoabsorbtie, s-a bronzat, si-a tatuat sprancenele si si-a injectat Botox.

Charlize Theron a fost intotdeauna fata tocilara, care nu-si dadea ochelarii jos, acum aratand superb. Ai avea impresia ca asta se intampla doar in filme, dar iata ca este posibil si in viata reala.

Lil Jon din prezent probabil ca nu s-ar intelege foarte bine cu cel de pe vremea adolescentei, desi ar putea sa ia cateva lectii de stil de la cel de dinainte.

Kristen Stewart ura camerele de luat vederi si aparatele foto cand era mica, asa ca nu are prea multe poze din acea perioada. Totusi, acum se pare ca este mai mult decat fotogenica.

Zac Efron a trecut de la tepii adolescentei la un stil mult mai serios si formal. In acest caz mai ca nu poti spune cu precizie care iti place mai mult: misteriosul sau copilul simpatic si jovial.

Lady Gaga nu parea in adolescenta sa aiba potentialul femeii cameleon din prezent, fiind o fata cat se poate de normala, fara ca infatisarea sau comportamentul sa aiba ceva excentric. Pe vremea aceea folosea si numele ei adevarat, Stefani Germanotta.

Katy Perry arata adorabil fara machiaj si cu o bluza fara niciun pic de decolteu. Totusi, parca tot mai multa lume o place cu infatisarea actuala.

Paul Rudd avea o coafura specifica anilor '80, asortata cu cravata si costum. In plus, se pare ca de pe atunci dadea semne ca va avea foarte mare succes la partea feminina, fiind poreclit "Rudd Armasarul".

Beyonce a avut intotdeauna trasaturile unei dive, chiar daca in adolescenta isi pastra o infatisare naturala si nu isi punea prea mult in evidenta parul, asa cum se intampla in prezent. Era o fata extrem de cuminte si destul de timida.

Jennifer Love Hewitt nu a avut nevoie decat de un bun stilist, pentru a-i aranja parul, si de o pereche de gene false pentru a se transforma dintr-o adolescenta obisnuita in vedeta de acum.

Eminem parea un tocilar, foarte cuminte si care jinduia pe ascuns sa devina celebru. Daca asa au stat lucrurile, atunci e dovada vie a faptului ca si cele mai indepartate visuri pot deveni realitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#vedete adolescenta, #vedete poze adolescenta, #poze celebritati adolescenta, #vedete schimbate , #vedete straine