David Bowie, surpriza dupa moarte pentru angajati

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 16:47
4753 citiri
David Bowie, surpriza dupa moarte pentru angajati
Foto: Instagram/David Bowie

Artistul David Bowie nu a avut grija doar ca familiei sa-i fie bine, dupa moartea sa, din punct de vedere financiar, ci si angajatilor sai.

Astfel, in afara de sotie si copii, acesta s-a ingrijit ca personalului din casa in care locuia impreuna cu sotia sa, modelul Iman, sa nu-i lipseasca nimic dupa moartea sa, de la inceputul acestui an, relateaza ContactMusic.

Artistul, care a pierdut la 69 de ani lupta cu cancerul, in ianuarie, a lasat fiecaruia dintre cei doi copii ai sai cate 25 de milioane de dolari. Daca producatorul Duncan Jones, in varsta de 44 de ani, rezultat din prima casatorie, cu actrita Angela Barnett, va intra in posesia banilor in saptamanile care vin, fiica sa, Alexandria, din mariajul cu Iman, va trebuie sa astepte inca 10 ani, pana la implinirea varstei de 25 de ani.

David Bowie, dorinta exotica din testament

Pana atunci, va avea grija de finantele sale un reputat avocat, la cererea sotiei lui Bowie, s-a decis marti.

Restul sumei, de pana la 100 de milioane de dolari, ii revine lui Iman, care i-a fost alaturi, in calitate de sotie, timp de 24 de ani. Aceasta pastreaza si apartamentul din Manhattan, in districtul Soho.

Cateva milioane de dolari au fost puse deoparte si pentru personalul care se ingrijeste de locuinta, cat si pentru fostii asistenti.

La recenta gala a Oscarurilor, dar si la cea a premiilor Grammy, David Bowie a fost celebrat de mai multi artisti, printre care si Lady Gaga.

Actul artistic al cantaretei nu l-a impresionat insa pe fiul lui Bowie, care a scris pe Twitter dupa reprezentatie: "Surescitatie, fara sens (...), rezultat al infatuarii sau al entuziasmului excesiv". Mai mult, acesta a calificat-o pe artista "confuza psihic".

Spre deosebire de reprezentatia data de Lady Gaga, cea oferita de Lorde, la BRIT Awards, l-a cucerit pe producator, care a avut doar cuvinte de lauda: "Frumos!".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#David Bowie mostenire, #copii David Bowie bani testament, #avere David Bowie testament, #angajati David Bowie bani mostenire , #vedete straine