De ce atatea saruturi intre vedetele feminine?

Luni, 10 Martie 2014, ora 10:28
4475 citiri
De ce atatea saruturi intre vedetele feminine?
Foto: 7sur7.be

Starurile feminine par ca au descoperit subit atractia pentru femei. Aproape ca nu trece o zi fara a se vorbi despre saruturi intre vedete sau despre legaturi lesbiene intre celebritati.

Britney Spears si Madonna, Sandra Bullock si Meryl Streep, Miley Cyrus si Katy Perry, Cara Delevingne si Michelle Rodriguez, Rihanna si Shakira, iata cateva dintre vedetele care s-au sarutat in fata camerelor de filmat, potrivit 7sur7.be.

Ce se ascunde in spatele acestui lucru? Nimic altceva decat "business", asigura jurnalista Julie Bindel de la Daily Mail. "Este o problema de bani si de barbati", spune aceasta. Aceste "relatii" - fie ca sunt adevarate sau in intregime false - sunt comercializate la extrem pentru publicitate.

"De exemplu, manechinul Cara Delevingne este un produs care face bani. Imaginile lesbienelor Delevingne si Rodriguez se adreseaza unui public tanar, foarte influentabil. Unii de varsta lor isi pun intrebari despre propria lor sexualitate. Acest gen de lesbianism, ca metoda de a atrage, se gaseste si in pornografie si incita foarte mult barbatii", mai spune Julie Bindel.

De ce barbatii-vedete nu se regasesc in astfel de scene in fata camerelor sau intr-un studio foto? Jurnalista explica: "Incercati sa va ganditi la imagini echivalente ale barbatilor homosexuali. Sunt foarte putine de acest gen. De ce? Pentru ca pasiunea intre barbati nu vinde, pe cand un sarut intre doua femei este fantastic pentru marketing".

Katy Perry, dezvaluiri incendiare despre un moment intim cu o femeie

Jurnalista considera ca daca li s-ar cere vedetelor feminine care accepta sa se sarute intre ele in fata camerelor sa faca campanie pentru tolerarea lesbianismului de catre societate, acestea nu ar accepta. "Vietile lesbienelor obisnuite, in societatea de astazi, sunt departe de imaginea atragatoare a lesbienelor pe care le vedem pe copertile revistelor", mai spune ea.

Astfel de gesturi erotice nu au lipsit nici din peisajul showbizului romanesc. Cele mai mediatizate vedete in acest sens? Mihaela Radulescu si Daniela Nane, ce si-au oferit un sarut intr-un pictorial pentru o revista de barbati, actritele Cristina Cioran si Paula Chirila, intr-o telenovela autohtona, Daniela Crudu si Bianca Dragusanu intr-o emisiune.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#saruturi lesbi vedete, #vedete feminine sarut, #scene lesbiene publicitate, #vedete sarutat scena , #vedete straine