De neimaginat: Mari vedete prinse cu mici furtisaguri

Marti, 23 Decembrie 2014, ora 18:16
3326 citiri
De neimaginat: Mari vedete prinse cu mici furtisaguri
Foto: Presa On Line

Este de la sine inteles ca cei mai multi dintre cei care se preteaza sa fure din tarabele magazinelor sunt indemnati de propriile lipsuri si mai rareori de simpla lacomie, lasand la o parte cazul cleptomanilor, a caror problema inca mai ramane controversata.

Dar nu exista reguli fara exceptii si sunt cazuri cand autoritatile, prinzand hotul, si-au dat seama ca au insfacat o persoana cu nume cunoscut, respectata pe micile ecrane. Sunt exceptii ciudate si inexplicabile.

Totusi, unii dintre acesti infractori au comis faptul in tinerete, cand nu ajunsesera inca sus pe podium, iar faptul, desi ramane reprobabil, are totusi o explicatie. Portalul Big Picture ofera cateva exemple.

Megan Fox

Celebra actrita americana, descendenta din familii de francezi, irlandezi si amerindieni, a avut o adolescenta modesta, iar conditiile de saracie au impins-o la rau, pana cand a fost prinsa furand dintr-un market un ruj de buze.

Fiind minora, a scapat destul de ieftin, dar imaginea ei a fost difuzata in toate marketurile din Florida, ca sa nu fie acceptata inauntru. O cunosteau toti ca pe un cal breaz.

Astazi ea este personajul principal in 12 filme de mare succes si detinatoare a cinci premii, medalii si alte distinctii.

Kesha

Cantareata Kesha - pe numele de pe buletin Kesha Rose Serbat - nu si-a inceput viata in saracie, mama ei fiind, de asemenea, cantareata, dar la varsta adolescentei nu-i ajungeau banii de buzunar si s-a angajat chelterita intr-un local de elita.

In acea perioada, a simtit ca e cazul sa-si completeze micile nevoi ale consumului personal, sterpelind din magazinele alimentare, unde era cunoscuta ca persoana serioasa.

N-a fost prinsa niciodata de politie, dar si-a marturisit aceste mici intamplari.

Winona Rider

Winona Rider este o cunoscuta actrita americana, de doua ori nominalizata pentru premiul Oscar, care in ziua de 12 decembrie 2001, celebra fiind, a fost fotografiata cu camera ascunsa in momentul cand sustragea dintr-un magazin bijuterii in valoare de 5.000 dolari.

Arestata pe loc, la cercetari a rezultat ca este si consumatoare de droguri, ceea ce a trimis cercetarea in doua directii diferite. In cele din urma, a fost amendata si condamnata la prestarea a 480 ore de munca in folosul comunitatii.

Fireste, n-a fost scutita nici de un tratament antidrog, corespunzator.

O. J. Simpson

Prins cu prilejul unor furtisaguri marunte, fotbalistul O.J. Simpson s-a pomenit cercetatat si pentru uciderea sotiei sale si a amantului acesteia. Acuzat ulterior si de un jaf armat, a fost condamnat in cele din urma la 33 de ani de detentie.

Asupra tuturor acestor infractiuni nici nu fusese banuit, dar s-a dat de gol in timpul cercetarilor pentru un simplu furtisag.

Actrita prinsa la furat intr-un magazin din New York

Amanda Bynes

Amanda Bynes ajunsese o cunoscuta actrita americana la inceputul anilor 2000, cand a fost suprinsa in mai multe randuri iesind din marketuri fara sa plateasca de fiecare data cate o bluza, pusa in cos. Se pare ca era obsedata de bluze.

Patronii magazinului s-au abtinut sa anunte politia, dar in 2012 s-a pomenit cu permisul retinut pentru conducere in stare de ebrietate. Ramasa fara permis, a cazut in patima drogurilor. In urma unui consult de specialiate a fost insa internata intr-un sanatoriu, unde se afla si astazi.

Britney Spears

Britney Spears este o personalitate a lumii muzicale americane, distinsa cu premiul Grammy, cu doua premii Emmy si cotata ca fiind autoarea celor mai bine vandute albume ale adolescentelor.

Cu cele peste 50 milioane albume vandute, este inregistrata in Guiness Book cu titlul de "Printesa Muzicii Pop", cea mai cautata cantareata a acestui tip muzical, in varsta de pana la 20 de ani.

Cu toate acestea, a fost surprinsa trecand pe langa casa, fara sa platasca, diferite obiecte din market, precum tricouri, camasi, brichete de unica folosinta, si alte lucruri marunte.

Tinand seama de incasarile cantaretei de 58 miloane dolari intr-un an, gestul nu poate fi explicat decat prin controversata teorie a cleptomaniei.

Lindsay Lohan

Creatoarea a 26 pelicule de succes si a inca 19 puneri in scena televizate, nu poate fi banuita de saracie. Si totusi, pe seama ei sunt puse numeroase furturi din buticurile de lux, toate descoperite de paparazzi, cu camerele lor ascunse.

Tot pe seama ei a fost pus furtul unui colier de 25.000 dolari pe care actrita pretinde ca l-a luat ca model, ca sa-si faca o copie. Slaba justificare! Paguba a fost recuperata, dar legea penala a condamnat-o la 120 de zile de inchisoare.

Bai Ling

Cantareata de origine chineza Bai Ling, posesoarea unei filmografii cu 42 de titluri, foarte apreciata la Hollywood, a fost surprinsa in 2008 sterpelind dintr-un stand de la aeroportul din Los Angeles cateva reviste si doua baterii, in valoare totala de 20 dolari.

La ancheta, vedeta a declarat ca nu mai detinea bani, intrucat tocmai se certase cu prietenul ei, care-i luase tot maruntisul. Prejudiciul a fost recuperat pe loc, prin restituirea obiectelor sustrase, iar procesul se pare ca i l-au rezolvat avocatii.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#vedete furturi din magazine, #vedete furturi, #vedete furat magazine , #vedete straine