Ziare.com

Decizie radicala pentru Demi Moore

Duminica, 07 Iulie 2013, ora 12:03

   

Decizie radicala pentru Demi Moore
Demi Moore nu a mai aparut de mult timp intr-o productie cinematografica de rasunet. Haosul din viata personala, amplificat de divortul de Bruce Willis si desavarsit de separarea de Ashton Kutcher, pare sa-i fi taiat orice speranta lui Demi ca a sa cariera va cunoaste un reviriment spectaculos.

Conform Business Standard, Demi Moore a decis sa puna capat carierei de actrita, fiind hotarata sa se dedice unei alte profesii.

"Demi si-a indreptat atentia spre yoga si vrea sa devina profesor cu atestat", a spus un apropiat al actritei. Ea si-ar fi dat seama ca marele rol in vreun film de box-office nu va aparea in curand, mai ales ca nu mai e nici la prima tinerete.

Reamintim ca, dupa separarea de Aston Kutcher, Demi Moore a suferit enorm, fiind chiar internata intr-un spital de boli nervoase pentru tratarea unei depresii.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3436 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Bravo,Demi!

Știi ce-i corect și cinstit și vei deveni o ioghină de răsunet...Felicitațiuni,Demi,pt că ai jucat in filme bune...

Nu același lucru s-a intamplat cu Pora,Ioana Lupea,Mircea Marea,Cristoiu sau Radu Banciu : toți au incercat niște poziții de ioga portocalie in stil moldovenesc și evident că au căzut in cap fără voia lor...Ciudate esperiențe incearcă unii...

 
 

Toarasi, fiti VIGI danu LENTI, yoga iecu ochii pa

noi sia sculta toce scrim noi aici !

http://www.youtube.com/watch?v=KKf1FNvibGk

Reamintim ca, dupa separarea de Aston Kutcher, Demi Moore a suferit enorm, fiind chiar internata intr-un spital de boli nervoase pentru tratarea unei depresii.

Yoga Sexualaaaaa ... :)):))

POATE ii vine de Hac Hachitelor lu' Demi ... :)):))

Intre Guru_s sunt DESTUI Asi in TAO ... :)):))
Adica Luuuuuu....ung, Lung de TOT, To'arasicilor ... :)):))

Decizie radicala

Sau ridicula,o femeie de 50 de ani,care vrea sa traiasca cu tineri si se vede de 20,a avut aducerea la realitate.. simplu...si acum isi cauta locu,nu are nici o meserie, probabil scoala nu a interesat-o prea mult,vechea meserie nu mai merge..si trebuie sa faca ceva...sper ca nu si-a cheltuit toti banii,ca atunci incepe adevarata...decizie radicala....

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor