Detalii cumplite pe care le-ai uitat despre vedete (Galerie foto)

Miercuri, 17 Iulie 2013, ora 18:13
3571 citiri
Detalii cumplite pe care le-ai uitat despre vedete (Galerie foto)

E ciudat cum unele scandaluri ne raman in minte atat de proaspete de parca s-ar fi intamplat ieri, pe cand altele, care au in centru comportamente cu mult mai grave, sunt uitate, iar protagonistii, adesea celebri, ajung sa ne para simpatici, in timp. Nu ca nu ar merita, in definitiv fiecare om e supus greselii. Si totusi...

Jimmy Page (Led Zeppelin) a rapit o adolescenta de 14 ani, cu care a facut sex

Cati isi mai amintesc ca rockerul Jimmy Page a rapit o adolescenta de 14 ani si tinut-o prizoniera ani buni, in spatele usilor inchise, de teama ca ar putea intra la inchisoare?

In anii sai de glorie, rockerul era adorat de femei. Greu de inteles de ce i-a cazut cu tronc, in 1972, intr-un club de noapte, tocmai o pustoaica de 14 ani, vizibil minora, relateaza Cracked. In loc sa-i trimita un suc la masa sau un biletel, Page, membru al trupei Led Zeppelin, a insfacat-o pe Lori Maddox si a dus-o pe bancheta din spate a limuzinei, amenintand-o cu moartea.

Au urmat cativa ani in care Lori a fost prizoniera in apartamentul lui Page, acesta temandu-se ca daca se afla de relatie avea sa ajunga la puscarie.

Page nu a ajuns niciodata la inchisoare, nici macar nu a fost arestat, iar Lori a ramas cu el si dupa ce a implinit varsta de 18 ani, numindu-si agresorul un "romantic". Cu toate acestea, Lori a recunoscut ca fost vorba despre la rapire.

Solistul Motley Crue a ucis pe cineva in timp ce sofa baut

Despre Motley Crue se stie ca este o trupa care, de-a lungul existentei sale, a si cantat, insa a si chefuit din plin. In 30 de ani de cariera, Motley Crue a vandut 90 de milioane de albume. Insa putini stiu ca solistul Motley Crue a ucis un om, el sofand in stare de ebrietate, in anii '80.

In 8 decembrie 1984, Vince Neil tinea o petrecere in casa sa. In cel mai pur stil rock and roll, aceasta ajunsese in cea de-a treia zi, iar bautura se cam dusese. Vince a sarit in masina, impreuna cu amicul sau Razzle, si a condus pana la cel mai apropiat magazin.

Pentru ca mergea cu viteza mare, la un moment dat a pierdut controlul automobilului si a intrat in coliziune cu un Volkswagen, pe contrasens. Rzzle a murit instantaneu, iar cei din cealalta masina au ajuns la spital, unde au stat in coma timp de o luna.

De ce prea putini isi mai amintesc de acest episod? Din simplul motiv ca faima isi are avantajele ei. Neil a fost condamnat pentru omor prin imprudenta si, desi ar fi putut sta la unchisoare 10 ani, asta nu s-a intamplat. De fapt, aproape nimic nu s-a intamplat. Super-star la acea vreme, Neil a avut indeajuns de multi bani pentru a plati un avocat care l-a scos basma curata. S-a ales cu 30 de zile in puscarie, cinci ani de supraveghere si o amenda de 2,5 milioane de dolari.

Din cele 30 de zile de inchisoare la care fusese condamnat, a facut doar 20, pentru ca trupa avea stabilit un turneu.

Pana si Neil a recunoscut ca a scapat prea usor. "Am scris un cec de 2,5 milioane de dolari cand Razzle a murit. Ar fi trebuit sa merg la inchisoare. Meritam sa fac puscarie. In schimb am stat cateva zile la inchisoare, m-am odihnit si am baut bere, pentru ca asta inseamna puterea banului. Nu e corect".

In ciuda acestei tragedii, Neil a fost prins in nenumarate randuri, ulterior, conducand in stare de ebrietate.

Sean Penn a legat-o si batut-o pe Madonna

Sean Penn este cunoscut pentru parerile sale in ceea ce priveste politica - facandu-se auzit foarte clar in ceea ce priveste razboiul din Irak, unde considera ca tinerii mor pentru petrol - si pentru ca este agresiv cu paparazzi. Asa ca e de inteles de ce trece ca un personaj asemanator lui Bono, de la U2, care, desi pare enervant, simpatizeaza cu cei aflati in suferinta.

Insa cati isi mai amintesc ca pentru Madonna el a fost un cosmar, procedand intocmai cum a facut-o Chris Brown cu Rihanna, inainte insa ca cineva sa stie de existenta ultimilor doi.

Madonna si Sean Penn erau casatoriti in 1985, insa mariajul a fost unul cu probleme inca de la inceput. Sean Penn tinea prima pagina a ziarelor cu agresiunile asupra paparazzilor, pe care ii arunca de pe balcon, ii impingea pe stanci si cate si mai cate. Din pacate, insa, nu au fost singurii care i-au cunoscut latura violenta. Madonna a avut si ea parte de violenta din plin.

Certurile violente dintre cei doi erau la ordinea zilei, mai ales ca Penn consuma mari cantitati de alcool zi de zi. In 1988, cand Penn era convins ca Madonna are o aventura cu Warren Beatty, o cearta monstru avand din nou loc, Madonna a pus piciorul in prag, anuland casatoria.

Intr-o seara, dupa ce din nou a consumat alcool, Penn a escaladat casa Madonnei, reusind sa patrunda. Cantareata, singura acasa, a fost legata de un scaun si agresata, fizic si emotional, timp de mai multe ore. Pentru ca, la un moment dat, a ramas fara bautura, a plecat sa isi faca provizii. S-a intors si a luat-o de la capat. Madonna a reusit sa scape doar invocand nevoia de a merge la toaleta.

Penn, pe atunci in varsta de 25 de ani, a fost arestat, insa acuzatiile au fost retrase, pentru ca Madonna nu a vrut sa ajunga subiectul favorit de barfa al tabloidelor. Cat despre Penn, activist convins si detinator de doua Oscaruri, a reusit sa faca uitat incidentul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Sean Penn batut Madonna, #solist Motley Crue ucis om, #Jimmy Page rapit minora, #Jimmy Page sex minora, #Jimmy Page Led Zeppelin trecut, #secrete vedete , #vedete straine