Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Diete ciudate ale vedetelor (Galerie foto)

Miercuri, 14 Martie 2012, ora 18:11
6957 citiri
Diete ciudate ale vedetelor (Galerie foto)

Atunci cand esti in lumina reflectoarelor, este de datoria ta sa arati cat se poate de bine, asa ca vedetele incearca sa gaseasca fel de fel de trucuri prin care sa-si pastreze silueta, unele dintre dietele la care recurg fiind cu totul neobisnuite.

Iata cateva astfel de exemple, conform Business Insider:

Supa de macris - Elizabeth Hurley: ea a slabit in acest fel 5 kilograme in 7 zile. "Beau cel putin 6 cani pe zi, atunci cand vreau sa scap de cateva kilograme", spune actrita. "Nu are calorii, este plina de vitamine, fier si suficient de buna la gust pentru a fi servita la cinele de la petreceri".

Supa de macris are si rosii, putin piept de pui, 3 buchetele mari de macris, sare si piper. Aceasta dieta nu trebuie tinuta prea mult timp, totusi, caci poate duce la deficit nutritiv, slabirea sistemului imunitar si recuperarea rapida a kilogramelor, dupa intreruperea curei.

Analiza faciala - Kate Winslet: ea a scapat de kilogramele din timpul nasterii cu ajutorul nutritionistului celebru Elizabeth Gibaud. Ideea de la care se pleaca este ca, in functie de forma fetei tale, ti se potriveste o anumita dieta, iar imperfectiunile spun si ele cate ceva.

Spre exemplu, porii dilatati sau ridurile adanci de pe frunte pot arata carente nutritive. Obrajii rosi sau umflati iti pot spune ca ai itoleranta la lactoza, iar nasul cu piele grasa, care luceste mereu, iti atrage atentia ca nu ar trebui sa consumi mango, ciocolata, produse cu drojdie, vin rosu si faina alba, dar ca poti manca frecvent mere, castraveti, cartofi si cereale integrale.

Un specialist in aceasta cura este atent la textura pielii, culoarea acesteia si eventualele probleme. Deocamdata, o astfel de cura nu are sustinere medicala, adica succesul dietelor nu este demonstrat stiintific.

Dieta Bleak - Mariah Carey: in 2007, cantareata a spus ca a slabit 2 marimi la haine urmand dieta Bleak, care este bazata in special pe supe preparate fara ulei sau unt. Din pacate, din cauza ca mancarea nu prea are savoare, este greu sa urmezi regimul pentru mult timp.

Otet - Megan Fox si Fergie: amandoua au admis ca beau cate o gura de otet de 3 ori pe zi, inainte de mesele principale. Acesta curata grasimile din colon si ajuta la o mai buna digerare a hranei, eliminand si eventualele pofte.

Ulei de grepfrut - Carmen Electra: ea are mereu in geanta un recipient cu ulei de grepfrut, pe care-l miroase de fiecare data cand simte ca i se face foame.

Dieta cu aer - Madonna: vedeta urmeaza aceasta forma de dieta de fiecare data cand vrea sa slabeasca putin. Ideea este ca atunci cand ii este foame, ea urmeaza toate miscarile pe care le-ar face in mod normal daca ar servi masa, fara sa consume ceva. Hrana este in farfurie, o iei cu furculita, dar cand ajungi la gura te opresti si doar o mirosi.

Ce mananca cei care urmeaza acest plan? Doar o supa care, in afara de apa si sare, nu prea mai are mare lucru. Madonna a ajutat la popularizarea dietei, alaturi de alte celebritati cazute in patima adulmecarii mancarii.

Detofixiere - Beyonce: cantareata a folosit metoda Master Cleanse pentru a scapa de cele 10 kilograme pe care le luase pentru filmul Dreamgirls, din 2006. Pentru cel putin 10 zile, hrana solida este eliminata in favoarea celei lichide.

In meniu gasesti un fel de limonada, apa si laxative. Asta inseamna 4 cani de apa sarata dimineata, o cana de ceai laxativ seara si 6-12 pahare de "limonada" facuta din lamai sau lime stoarse, sirop de artar, ardei iute si apa.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#dieta vedete, #diete celebritati, #modalitati slabit vedete, #diete neobisnuite, #cura slabire, #otet slabire, #Master Clean dieta , #vedete straine