Dupa autopsie ies la iveala noi detalii legate de moartea lui Prince

Vineri, 06 Mai 2016, ora 11:28
6630 citiri
Dupa autopsie ies la iveala noi detalii legate de moartea lui Prince
Foto: Arhiva Hepta.ro

In urma autopsiei efectuata asupra cantaretului Prince s-a descoperit un analgezic puternic - Percocet - in organismul starului.

Informatiile au fost facute publice, joi, de cotidianul Minneapolis Star Tribune si postul KSTP-TV, citand surse apropiate de aceasta ancheta, informeaza Reuters, potrivit News.ro.

Prince avea, de asemenea, un numar periculos de mic de celule rosii, indicand faptul ca a fost bolnav cu putin timp inainte de a muri, a anuntat postul KSTP-TV, filiala din Minneapolis a retelei ABC, citand doi politisti care participa la investigatie.

Descoperire uluitoare in subsolul casei lui Prince: Melodii cat sa lanseze un album pe an, 100 de ani

Purtatoarea de cuvant a biroului de medicina legala care a realizat autopsia cantaretului Prince a refuzat sa confirme aceste informatii.

Cauza mortii lui Prince urmeaza sa fie determinata. La sfarsitul lunii aprilie, medicii legisti americani au spus ca finalizarea raportului autopsiei si a testelor toxicologice ar putea dura cateva saptamani.

Miercuri, autoritatile federale americane au anuntat ca se vor implica in ancheta ce a fost initiata cu scopul de a determina circumstantele mortii lui Prince.

Biroul din Minnesota al U.S. Drug Enforcement Administration va ajuta ancheta locala, prin resurse federale si expertiza, in privinta utilizarii ilegale si a traficului cu medicamente prescrise, a anuntat Procuratura americana.

Tot miercuri, un avocat al unui medic californian specializat in tratarea dependentei, a dezvaluit ca mai multi reprezentanti ai lui Prince l-au contactat pe acel medic cu o zi inainte de decesul starului, si ca specialistul in cauza planuise sa il viziteze pe Prince, in cadrul unei "misiuni cu rol de salvare a vietii" artistului american.

Medicul Howard Kornfeld, care conduce Recovery Without Walls, o clinica din Mill Valley, California, planuia sa ia avionul spre Minnesota pentru a se intalni cu Prince, pe 22 aprilie, a precizat avocatul William Mauzy. Intre timp, fiul medicului, Andrew Kornfeld, care lucreaza in aceeasi clinica, a calatorit in Minnesota pe 21 aprilie, pentru o discutie initiala cu starul american.

Atunci cand Andrew Kornfeld a ajuns la Paisley Park, complexul rezidential in care Prince locuia si isi amenajase un studio de inregistrari, situat intr-o suburbie a orasului Minneapolis, cantaretul nu a putut fi contactat. Un angajat al starului a descoperit trupul artistului intr-un ascensor, iar Andrew Kornfeld a telefonat imediat la serviciile de Urgente.

Primele informatii legate de cauza mortii lui Prince: Ce s-a gasit in organismul sau

Autoritatile au descoperit in locul in care a murit starul o serie de medicamente opiacee, potrivit unui reprezentant al Politiei americane care a participat la investigatie, dar care nu are dreptul de a face dezvaluiri publice pe aceasta tema inainte de finalizarea anchetei.

Avocatul William Mauzy a confirmat ca Andrew Kornfeld avea asupra lui, intr-un rucsac, medicamente opiacee care sunt folosite pentru tratarea durerilor si dependentei, dar a insistat asupra faptului ca niciunul dintre acele medicamente nu au fost administrate starului de catre doctorul Howard Kornfeld sau de fiul sau Andrew Kornfeld.

Prince a murit, pe 21 aprilie, la varsta de 57 de ani. Trupul neinsufletit al artistului a fost descoperit in studioul lui de inregistrari Paisley Park din Chanhassen, un oras din statul american Minnesota.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#autopsie Prince, #Prince murit autopsie, #Prince murit , #vedete straine