Femei celebre care pun pe masa painea familiei (Galerie foto)

Miercuri, 26 Septembrie 2012, ora 17:18
4581 citiri
Femei celebre care pun pe masa painea familiei (Galerie foto)

Exista si la Hollywood femei celebre care poarta pantalonii in familie, aducand in casa mai multi bani decat sotii sau partenerii lor.

Jessica Simpson, Oprah Winfrey, Jennifer Lopez, Gwen Stefani, Jennifer Aniston si Meryl Streep sunt doar cateva astfel de exemple, conform Business Insider.

Dovezi ca timpurile in care barbatii se trezeau de dimineata si plecau la munca pentru a asigura painea familiei, in timp ce femeia statea acasa ingrijind de copii, sunt de multa vreme apuse sunt si la Hollywood. In cuplul Jessica Simpson & Eric Johnson e clar cine poarta pantalonii, chiar daca vedeta a nascut de curand.

Pe langa faptul ca e o actrita de succes, Jessica Simpson este si afacerista, si nu una oarecare. Ea are o linie de produse de infrumusetare, una de pantofi, de genti si parfumuri, avand o avere de circa 100 de milioane de dolari. Desi e clar ca ii plac banii, nu a cautat un barbat mai bogat decat ea, preferand sa-l ia de sot pe Eric Johnson, sportiv.

Cu o avere de aproape 3 miliarde de dolari, Oprah Winfrey este de departe una dintre cele mai bogate femei din lume. Si partenerul ei, Stedman Graham, are afacerile sale de succes, el fiind CEO al S. Graham & Associates, insa nu reuseste sa aduca la fel de multi bani in casa.

Daca va face casa cu Jennifer Lopez, Casper Smart are mult de muncit. Recent, celebra sa iubita a fost numita "Cea mai puternica celebritate" de catre Forbes. Anul trecut, Jennifer a castigat nu mai putin de 52 de milioane de dolari.

Atat Gwen Stefani, cat si sotul ei, Gavin Rossdale, s-au bucurat fara indoiala de succes pana acum - Stefani, in cariera ei solo, dar si ca solista a trupei No Doubt, iar Rossdale ca solist al trupei Bush. Totusi, Stefani a castigat mai mult decat capul familiei din aceasta indeletnicire, punandu-si sotul in umbra. Chiar si asa, cuplul este unul bine sudat, avand un mariaj ce rezista de 10 ani.

In timp ce Sarah Jessica Parker era ocupata adunand sume impresionante de bani de pe urma parfumurilor vandute si prestatiei din Sex and the City, sotul acesteia, Matthew Broderick, isi vedea de reprezentatiile, mai putin notorii, de pe Broadway. Cu siguranta acesta nu are probleme cu orgoliul, din moment ce mariajul dureaza deja de aproape 2 decenii.

Ghinionista in dragoste, pana la proba contrarie, Jennifer Aniston reuseste sa profite de pe urma faptului ca tabloidele sunt mereu pe urmele sale. A strans pana acum o avere de 100 de milioane de dolari.

Cu o vitrina plina de trofee, insumand premii Oscar, Emmy si Globul de Aur, Meryl Streep aduce si ceva bani in casa. A strans pana acum 50 de milioane de dolari, cu mult mai mult decat poate spera sa castige sotul ei, Don Gummer, care isi castiga traiul ca sculptor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vedete averi, #celebritati avere, #Jennifer Aniston avere, #Oprah Winfrey avere, #Meryl Streep avere, #Jessica Parker avere , #vedete straine