Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Femei inca superbe la peste 50 de ani - partea II (Galerie foto)

Marti, 10 Aprilie 2012, ora 20:16
13051 citiri
Femei inca superbe la peste 50 de ani - partea II (Galerie foto)
Foto: Big Picture

Continuam galeria foto a marilor vedete, ajunse la varste remarcabile, dar pastrandu-si infatisarea inca incantatoare. Viata dovedeste ca natura este adesea generoasa, daruind pentru multa vreme farmecele tineretii.

Multe femei reusesc sa o ajute, obtinand chiar mai mult. Exemplele de mai jos, sugerate de Big Picture, ca si cele de luni, o dovedesc.

Femei inca superbe la peste 50 de ani - partea I (Galerie foto)

Susan Sommers, 64 de ani. Vedeta de televiziune, om de afaceri si autoare de carti pe tema tratamentelor alternative contra cancerului, pe care l-a invins cu succes. Dar a invins si trecerea anilor.

Peggy Lipton, 64 de ani. Partenera lui Elvis Presley si Paul McCartney, cantareata a supravietuit de asemenea cancerului de colon. Vorbind de infatisare, este convinsa ca aceasta se datoreaza ingrijirii pielii, masata cu uleiuri numai de ea stiute.

Cheryl Tigz, 63 de ani, fotomodel si actrita americana. Secretul si l-a exprimat metaforic: "Cred ca adevarata frumusete este lumina care vine din interior".

Jaclyn Smith, 63 de ani. Actrita si om de afaceri din SUA. S-ar putea sa fi intervenit si cu chirurgie plastica, dar ea este sigura ca natura a dotat-o cu calitati deosebite.

Emmylou Harris, in varsta de 63 de ani. Laureata a premiului Grammy, presa comenteaza ca, prin trecerea timpului, devine tot mai frumoasa.

Olivia Newton-John, 62 de ani. Alta stea a Holywood-ului, care a supravietuit cancerului de san. A dansat acum multa vreme cu John Travolta.

Sigourney Weaver, 61 ani. A debutat in filmul lui Woody Allen "Annie Hall", si, dupa doi ani, a ajuns o personalitate in istoria cinematografiei mondiale. Secretul tinererii? Munca non stop.

Sofia Rotaru, fotografiata la 61 ani. A cantat in limbile romana si rusa, reprezetand... Ucraina, de pe teritoriul careia provine. Pentru a se mentine tanara, a apelat chiar si la magicieni.

Pam Grie, 61 ani. Toata viata, s-a supus ingrijirilor medicale, fiind diagnosticata, in 1988, cu cancer. Speranta de a supravietui era estimata la maximum 18 luni. Medicii i-au salvat totusi atat viata, cat si splendoarea.

Fanny Ardant, 60 de ani. Diva franceza si-a dezvaluit secretul: dimineata bea un pahar cu suc de telina, zilnic mananca doi morcovi mari si un mar. Niciodata in viata nu a fost intr-o sala de gimnastica.

Intrucat nici azi n-am epuizat galeria femeilor ramase inca incantatoare, in ciuda trecerii anilor, va invitam sa umariti continuarea miercuri.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#vedete frumoase varstnice poze, #vedete batrane frumoase, #celebritati in varsta frumoase , #vedete straine