Femeile agresate de Bill Cosby, intr-o imagine impresionanta - marturii cutremuratore ale victimelor

Marti, 28 Iulie 2015, ora 11:51
5813 citiri
Femeile agresate de Bill Cosby, intr-o imagine impresionanta - marturii cutremuratore ale victimelor
Foto: Facebook/Bill Cosby

Bill Cosby ar fi molestat, intre anii 1980 si 2000, 46 de femei. Acum, 35 dintre ele s-au reunit intr-o fotografie alb-negru cutremuratoare publicata de New York Magazine.

Revista a publicat pe coperta celui mai recent numar o fotografie in care apar cele 35 de femei: acestea stau pe scaun si privesc direct spre aparatul foto, intr-o incercare disperata de a atrage atentia asupra acestui scandal musamalizat.

In imagine exista un scaun liber, dedicat celorlalte femei care vor avea curajul sa li se alature si sa vorbeasca despre ororile comise de Bill Cosby, arata BBC.

Scandalul cu Bill Cosby ia o noua turnura: Ce acte au ajuns in posesia presei

Subiectul scaunului ramas gol a dus la o adevarata dezbatere pe Twitter. La mai putin de 24 de ore de la publicarea materialului au fost peste 9.000 de mentionari ale hashtagului #TheEmptyChair (Scaunul gol - n.red.), informeaza People.

Printre cele care au facut subiectul interviurilor se afla si femei in varsta de 80 de ani, chelnerite, jurnaliste si modelele Beverley Johnson si Janice Dickinson.

"M-am simtit ca un prizonier, m-am simtit ca si cum as fi fost rapita si ascunsa la vedere. As fi putut sa ies pe orice strada din Manhattan in orice moment si sa spun 'Sunt violata si drogata de Bill Cosby', dar cine naiba m-ar fi crezut? Nimeni. Nimeni", a declarat Barbara Bowman.

Bill Cosby, acuzat de zeci de femei de viol, reactioneaza: Sunt departe de a fi terminat!

Lili Bernard, actrita care a aparut in "The Cosby Show", a declarat ca avea in jur de 20 de ani la inceputul anilor '90 si ca Bill Cosby, mentorul sau, a drogat-o, dupa ce i-a castigat increderea.

Interviurile femeilor au aparut si pe pagina de Internet a revistei, lucru care a dus la prabusirea site-ului, luni dimineata.

Bill Cosby face glume pe marginea scandalului sexual cu violuri - Ce i-a spus unei femei

Declaratii ale femeilor:

- "I-am spus sefei mele de la Clubul Playboy ce mi-a facut si stii ce mi-a spus? 'Stii ca este cel mai bun prieten al lui Hefner, da? I-am spus: 'Da'. Apoi ea a spus 'Nimeni nu o sa te creada. Iti recomand sa taci" - PJ Masten, arata The New York Magazine.

- "Am citit declaratia Barbarei Bowman din Washinton Post, cand a spus ca nimeni nu a crezut-o, si mi-am spus: 'Asta este. Trebuie sa spun ceva acum'. Trebuie sa ridic mana si sa spun: 'Ba da, altcineva te crede, pentru ca mi s-a intamplat si mie'"- Joan Tarshis.

- "Am venit sa imi ofer ajutorul ca martor. Cand doar o femeie sau doua au iesit si au declarat, acum doi ani, au fost ridiculizate. E greu sa nu mai crezi acum" - Janice Baker-Kinney.

- "Am o prietena detectiv la un departament al politiei. Ea m-a impins sa declar. Sotul meu a spus ca 'Nu, nu vreau sa stie nimeni, nu vrem sa te expui, nu vreau ca oamenii sa spuna lucruri urate'. Dar prietena mea mi-a spus: 'Trebuie sa o faci pentru tine'" - Lise-Lotte Lublin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#35 femei viol Bill Cosby, #Bill Cosby violat femei, #Bill Cosby abuzuri sexuale , #vedete straine