Femeile din viata lui Justin Timberlake (Galerie foto)

Vineri, 22 Iulie 2011, ora 15:52
9601 citiri
Femeile din viata lui Justin Timberlake (Galerie foto)

Justin Timberlake are succes nu doar in ceea ce priveste muzica, filmul, dar si la capitolul femei, palmaresul sau fiind de-a dreptul impresionant.

Iata femeile care au fost observate la bratul lui Justin sau despre care macar s-a zvonit ca ar fi facut pereche cu starul:

In perioada in care a face parte dintr-o trupa era doar un vis indepartat pentru Timberlake, potrivit Msn, el era indragostit de Danielle Ditto, cu care a mers la balul de absolvire a liceului, prima lui iubita serioasa, cat de serios poti fi la varsta de 14 ani.

Fergie: solista de la Black Eyed Peas a marturisit de curand pentru un ziar australian ca in 1996 a avut o relatie secreta cu Justin, ce a durat din mai pana in decembrie. Pe vremea aceea, ea canta cu Wild Orchid si avea 23 de ani, iar el doar 16.

Veronica Finn: la sfarsitul anilor '90, Finn a inlocuit-o pe nimeni alta decat Britney Spears in trupa Innosense. Justin a cunoscut-o destul de bine pe Veronica, intrucat cele doua trupe, a lui si a Veronicai, aveau acelasi impresar.

Britney Spears: cuplul format de cei doi a fost foarte celebru in perioada 1999-2001, fiind un fel de Justin Bieber si Selena Gomez ai zilelor noastre.

Jenna Dewan: cei doi s-au cunoscut in 2002, fiind prima relatie mai serioasa dupa despartirea de Bitney. S-au cunoscut in timpul filmarilor de la "Step Up", Jenna aparand in mai multe videoclipuri de-ale lui Justin.

Alyssa Milano: cei doi s-au intalnit de cateva ori in 2002, fiind surprinsi de paparazzi in ciuda eforturilor lor sustinute de a se ascunde.

Janet Jackson: au fost vazuti sarutandu-se la o petrecere si apoi au aparut impreuna la Super Bowl.

Staci Flood: dansatoarea a aparut in videoclipul sau "Rock your body". Este simplu de imaginat cu ce calitati l-a cucerit tanara pe artist.

Tatyana Ali: se zvoneste ca cei doi au avut o legatura romantica in 2003, Ali fiind atat frumoasa, cat si foarte inteligenta, caci a absolvit Harvard-ul. Relatia nu a durat mult.

Cameron Diaz: Justin a avut parte de o relatie serioasa si destul de lunga cu Cameron, din 2003 pana in 2006. In aceasta perioada ea l-a implicat in numeroase activitati sportive, fiind unul dintre cele mai reusite cupluri ale momentului.

Scarlett Johansson: Scarlet si Justin s-au intalnit tot la filmarea unui videoclip, de aceasta data "What Goes Around Comes Around" din 2007. Iata ca 4 ani mai tarziu ambii sunt singuri, existand zvonuri despre o noua apropiere.

Jessica Biel: cei doi au aparut impreuna la multe evenimente de la Hollywood din 2007 pana anul acesta, cand toata lumea se astepta sa se casatoreasca. In schimb, ei au anuntat ca vor sa ramana doar foarte buni prieteni.

Rihanna: in perioada in care Justin se tot despartea de Jessica, prin 2009, ziaristii de la New York Daily News sustin ca Rihanna l-a fermecat pe artist cu un dans erotic.

Mila Kunis: in 2011, cand cei doi au jucat impreuna in filmul "Friends with Benefits", se specula ca ei au o relatie. Desi nu se poate dovedi acest lucru, faptul ca Justin n-a putut rezista in fata formelor ei la premiile MTV este certificat de poze si inregistrari.

Ashey Olsen: 2011 s-a dovedit fi un an foarte prolific pentru Justin din punct de vedere al cuceririlor, avand o relatie de consolare reciproca si cu una din surorie Olsen, dupa ce aceasta s-a despartit de fostul partener de filmari din "The Hangover".

Olivia Wilde: recent cei doi au fost vazuti petrecand impreuna pana la 3 dimineata la o petrecere de la Hollywood. Nu se stie inca daca au un viitor impreuna sau nu.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Justin Timberlake relatii, #Justin Timberlake femei, #Justin Timberlake iubite, #Justin Timberlake viata privata , #vedete straine