Fotografii nedorite - cand starurile au ajuns in arestul politiei (Galerie foto)

Duminica, 02 Februarie 2014, ora 09:32
6658 citiri
Fotografii nedorite - cand starurile au ajuns in arestul politiei (Galerie foto)

Tanarul artist Justin Bieber a avut recent de-a face cu politia pentru participare la curse ilegale de masini, aflat fiind si in stare de ebrietate. Nu este insa singura vedeta care a cunoscut arestul. Dovada exista in imaginile urmatoare.

Lindsay Lohan are probleme cu justitia - aceasta ar fi o stire care nu mai surprinde pe nimeni. Se pare ca nici chiar pe Lindsay, daca ne luam dupa zambetul suav afisat in fotografia de mai jos, facuta in arest.

Din pacate pentru actrita de 27 de ani, dupa un frumos inceput de cariera a urmat o perioada zbuciumata, ea fiind prezenta mai mult prin sectiile de politie si prin salile de judecata decat pe platourile de filmare, potrivit Grazia.fr.

Conducerea sub influenta alcoolui si a drogurilor sau detinerea de cocaina sunt doua dintre motivele pentru care actrita a fost arestata in mai multe randuri. Ultima condamnare a fost pentru inducerea in eroare a ofiterilor de politie, in cazul unui accident de masina in care a fost implicata.

In 1995, Hugh Grant a fost arestat pe faimosul Sunset Boulevard din Los Angeles, fiind suprins in compania unei prostituate, Divine Brown. A primit o amenda de 1.180 de dolari si doi ani de inchisoare cu suspendare. Reactia actorului? Si-a asumat isprava, cerand scuze publicului sau.

Paris Hilton a fost arestata in septembrie 2006 pentru conducere in stare de ebrietate. Sase luni mai tarziu, istoria s-a repetat. Nimic neobisnuit pentru atitudinea de fata de bani gata a lui Paris.

Tanarul actor american Chace Crawford a fost arestat in 2010 in parcarea unui club de noapte din Dallas, pentru detinere de marijuana. Acesta a primit 80 de ore de munca in folosul comunitatii.

Jane Fonda a fost arestata in 1970 pentru posesie de "pilule suspecte" si pentru ca l-a impins pe politistul care a interpelat-o. Pilulele s-au dovedit a fi vitamine, renuntandu-se la acuzatiile aduse actritei.

Fostul copil - star Macaulay Culkin a fost arestat in 2004 pentru posesie de marijuana. Problemele actorului cu drogurile nu s-au oprit din pacate aici.

Discretul actor Keanu Reeves se regaseste si el printre actorii care pastreaza amintiri din arestul politiei. In 1993, acesta a fost prins conducand in stare de ebrietate.

David Bowie a fost arestat in 1976 pentru posesie de marijuana. S-a intamplat la sfarsitul unui concert la New York. Artistul britanic a marturisit, ulterior, ca drogurile au facut parte din nebunia succesului.

Asemeni lui Paris Hilton, buna sa prietena Nicole Richie a fost amatoare de senzatii tari si a dat dovada de teribilism. Pentru unele dintre acestea a trebuit sa dea socoteala politiei. Astfel, in 2003, tanara a fost arestata pentru conducere fara permis si detinere de heroina, iar trei ani mai tarziu pentru conducere sub influenta drogurilor.

Experinta arestului se pare ca a cumintit-o. Nicole Richie s-a casatorit, a facut doi copii si a devenit un designer respectat.

In 1961, Al Pacino a fost arestat pentru detinere de arma, fiind prins intr-o masina suspecta in prezenta altor tineri, potrivit mugshots.org. Din fericire pentru el, problemele s-au oprit aici. A urmat cursuri de actorie, iar pasiunea pentru aceasta meserie l-a indepartat de anturajele nepotrivite, scapandu-l de saracie si transformandu-l intr-un foarte apreciat actor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#staruri fotografii arest, #staruri conflict lege, #vedete arestate politie , #vedete straine