Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Gerard Depardieu, despre Putin - Nimeni nu ar fi dat doi bani pe el cand avea 15 ani

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 23:57
9486 citiri
Gerard Depardieu, despre Putin - Nimeni nu ar fi dat doi bani pe el cand avea 15 ani
Foto: The Telegraph

Celebrul actor Gerard Depardieu a lansat joi volumul autobiografic "Ca s'est fait comme ca" in care vorbeste despre perioada zbuciumata din tinerete, dar si despre prietenia pe care a legat-o cu liderul rus Vladimir Putin.

Gerard Depardieu, in varsta de 64 de ani, a povestit ca, inainte de a fi salvat din saracie de un impresar de teatru homosexual care i-a platit cursurile de actorie, s-a vandut pentru sex, a jefuit morminte, iar la 16 ani a petrecut trei saptamani in inchisoare dupa ce a furat o masina, potrivit Daily Mail.

Inca de la 10 ani, actorul francez a inceput sa petreaca mult timp pe strazi, dandu-si seama ca barbatii il considerau atragator.

"Stiam de cand eram foarte mic ca le sunt pe plac homosexualilor", a marturisit el, adaugand ca atunci cand barbatii il abordau si-i cereau sa intretina relatii sexuale cu ei, le cerea bani.

Gerard Depardieu il compara pe Putin cu papa Ioan Paul al II-lea

De asemenea, el a recunoscut ca a ajutat de cateva ori la dezgroparea unor morti pentru a-i jefui, luandu-le bijuteriile si pantofii, dar si ca a furat banii si ceasurile unor studenti care au participat in 1968 la protestele antiguvernamentale.

Descriindu-se drept un "taran necioplit", Depardieu s-a casatorit ulterior cu actrita Elisabeth Guignot, care provenea dintr-o familie pariziana buna si alaturi de care a avut doi copii, Guillaume si Julie. El mai are doi copii, rezultati din relatiile cu alte doua femei, insa, rolul de familist nu i s-a potrivit francezului.

Starul a vorbit si despre guvernul socialist al presedintelui francez Francois Hollande, pe care il invinuieste pentru decizia sa de a pleca din Franta, mutandu-se anul trecut in Belgia, si ulterior in Rusia, unde a si obtinut cetatenie, pentru a evita sa plateasca impozite mai mari pe avere.

Nu in ultimul rand, Gerad Depardieu povesteste si despre prietenia cu liderul rus Vladimir Putin. Cei doi s-au cunoscut in 2008 si s-au inteles foarte bine, considerand ca au foarte multe in comun.

"Amandoi am fi putut ajunge huligani. Cred ca i-a placut latura mea de huligan si faptul ca uneori am fost ridicat de pe trotuar, mort de beat. La fel ca in cazul meu, nimeni nu ar fi dat doi bani pe el atunci cand avea 15 ani".

Actorul a mai marturist ca ii scrie adesea lui Putin.

"E foarte simplu. Eu vorbesc, este cineva care scrie ce spun in franceza, apoi traduce in limba rusa si astfel scrisoarea ajunge pe biroul lui Putin. II povestesc despre orice. Este ca un prieten vechi. Il amuza si imi raspunde".

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Gerard Depardieu volum autobiografic, #Depardieu prietenie Vladimir Putin, #Depardieu tinerete , #vedete straine