Halle Berry: Un film bun ii face pe oameni sa dezbata

Sambata, 17 Noiembrie 2012, ora 22:07
1714 citiri
Halle Berry: Un film bun ii face pe oameni sa dezbata
Foto: Adevarul

Halle Berry si Tom Hanks tocmai au filmat impreuna pentru "Atlasul norilor" si sunt foarte mandri de ceea ce au facut. In plus, actrita considera ca un film bun este acela care ii face sa dezbata pe cei care il privesc.

"Asta e frumusetea care creeaza dialogurile. Cred ca e minunat daca pot sa fac parte dintr-un film sau o opera de arta care sa nasca dialoguri, sa-i faca pe oameni sa vorbeasca, chiar sa se certe, sa dezbata. Cred ca asta inseamna sa ai o contributie cu adevarat", a declarat Halle Berry pentru Adevarul.

Pe de alta parte, Hanks marturiseste ca atunci cand mege la film se plictiseste, de cele mai multe ori.

"Eu, ca si consumator obisnuit, cand merg la film, ma plictisesc de obicei foarte repede. Pentru ca ma prind, si-mi vine sa strig asta catre ecran. Si chiar vreau sa primesc mai mult. Fara indoiala, acesta este un film dens. Si fara indoiala asta e un lucru frumos", a spus el.

Cei doi au vorbit si despre multitudinea de greutati intampinate in timpul filmarilor "Atlasul norilor", avand in vedere ca actrita si-a rupt piciorul.

"Fizic, a fost istovitor. A fost dur. Am fost amandoi raciti. Ea a fost chiar mai bolnava decat mine.(...) Ne luam amandoi medicamentele si ne chinuiam sa trecem de fiecare zi", a spus Hanks.

"Mi-am rupt piciorul la filmare si ma gandeam ca ma vor scoate din film. Dar au venit la mine in camera. Iar eu nu ma gandeam decat ca ma dau afara. O sa-mi zica: 'Stii ca te iubim, dar trebuie sa pleci'. In schimb, ei mi-au spus ca sunt alaturi de mine si ca vom gasi un mod sa rezolvam problema. Nu mi-a venit sa cred, pur si simplu..", a marturisit actrita.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Halle Berry film bun, #Halle Berry filmari, #Halle Berry Tom Hanks , #vedete straine