Inainte de a muri, Prince nu mai dormise de sase zile

Luni, 25 Aprilie 2016, ora 11:43
6901 citiri
Inainte de a muri, Prince nu mai dormise de sase zile
Foto: Instagram/Prince

Inainte de a muri, Prince nu mai dormise de sase zile, sustine cumnatul sau, Maurice Phillips, casatorit cu Tyka Nelson, sora a artistului.

De la moartea lui Prince, anuntata joi, 21 aprilie, au tot aparut informatii legate de factori cea ar fi dus la decesul sau, inclusiv supradoza de Percocet, un analgezic pe care artistul in varsta de 57 de ani il lua pentru durerile de sold, informeaza ContactMusic.

Cum a murit Prince: Putine date de la politie si multe semne de intrebare

Cumnatul sau sustine insa ca e posibil ca si lipsa somnului sa fi fost un factor. Conform AP, Maurice Phillips le-a spus fanilor adunati in fara locuintei lui Prince ca acesta muncise fara oprire, inainte de a muri, 154 de ore. Philips a afirmat ca se intalnise cu Prince in weekendul premergator mortii sale.

Si fostul manager al lui Prince, Kerry Gordon, afirma ca artistul nu ducea viata unui "om normal", functionand cu foarte putin somn, mai putin decat marea majoritate. "Treceau si cate trei zile fara sa doarma deloc", a declarat acesta pentru Good Morning Britain, luni. "Cred insa ca sase zile fara somn este neobisnuit si ca ar fi putut fi un factor care a contribuit la moartea sa", a mai spus acesta.

Excentricitatile lui Prince: Nu credea in notiunea de timp, abia dormea, facea misionariat pentru martorii lui Iehova

Una dintre ultimele iesiri ale artistului a fost intr-un magazin, Electric Fetus, cu cinci zile inainte de a muri, chiar in ziua in care avionul in care avea sa se afle ulterior facea o aterizare de urgenta.

Max Timander, care lucreaza in magazinul mentionat, afirma ca Prince nu arata in cea mai buna forma sambata. Artistul trecea des pe acolo, insa, de aceasta data, era "cam palid".

Dupa moartea sa, vanzarile albumelor lansate de Prince au crescut considerabil. Doua dintre ele, "The Very Best of Prince" si coloana sonora a filmului "Purple Rain" au ajuns pe primul si al doilea loc in top Billboard 200 albume ale weekendului (23 - 24 aprilie). Pe locul sase s-a aflat tot un album de-al lui Prince, "The Hits/The B-Sides".

Politistii americani care investigheaza moartea cantaretului au efectuat o examinare post-mortem si au anuntat intr-o conferinta de presa, vineri seara, ca nu au descoperit niciun fel de urme care ar putea sa ateste existenta unor traume sau care ar putea sustine ipoteza sinuciderii artistului.

Autopsia artistului s-a incheiat vineri, dar rezultatele vor fi finalizate peste cateva zile sau saptamani, au anuntat medicii legisti.

Trupul lui Prince a fost incinerat - locul unde va fi depusa cenusa, secret

Prince a fost gasit mort joi, in liftul locuintei sale. Artistul a fost deja incinerat, in cadrul unei ceremonii private.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Prince ultimele zile, #Prince nu doarmea, #Prince sase zile fara somn, #Prince excentric, #Prince cauza deces , #vedete straine