Jamie Oliver, despre cura de slabire la 40 de ani

Marti, 25 August 2015, ora 23:17
7493 citiri
Jamie Oliver, despre cura de slabire la 40 de ani
Foto: Instagram/Jamie Oliver

Unul dintre telurile celebrului bucatar Jamie Oliver, pentru 40 de ani, varsta pe care a implinit-o recent, era sa slabeasca. Si a reusit. Intr-un interviu recent, acesta a povestit cateva dintre strategiile care in cazul sau au dat roade.

Daca pana de curand supravietuia cu doar 3,5 ore de somn pe noapte, Jamie Oliver merge in prezent la culcare odata cu mezinul familiei, la ora 22.00, a declarat el, conform Daily Mail.

"Somnul a devenit extrem de important pentru mine", a declarat el pentru Radio Times. "Niciodata nu dormeam suficient si nu-i intelegeam valoarea. Acum il tratez ca pe munca. La fel cum fac cu Buddy (fiul sau de patru ani - n. red.), cand ii spun sa mearga la culcare, merg si eu", a spus Jamie Oliver, care arata in prezent complet schimbat.

Jamie si sotia sa, Jools, au impreuna patru copii: Poppy, in varsta de 12 ani, Daisy, de 11, Petal, de cinci, si Buddy, de patru, copii care nu au vazut niciodata in casa lor bauturi indulcite.

De ce s-a ingrasat Jamie Oliver - Ce spune vedeta

In plus, Jamie Oliver afirma ca nu mai consuma alcool decat in weekend, iar in dieta sa ocupa un loc de cinste algele, ouale, verdeata si nucile (laolalta cu semintele, migdalele si arahidele).

"O mana de nuci pe zi te 'califica' pentru inca trei ani pe planeta! Si micsoreaza la jumatate riscul sa faci atac de cord. Da-le si copiilor tai!", a fost indemnul lui Oliver, adresat in timpul interviului.

Bucatarul-vedeta a insistat si asupra importantei oualor, afirmand ca e perfect sanatos sa fie consumate zilnic, amintind si ca verdeata poate inlocui cu succes sarea.

Referitor la alge, Oliver a recunoscut ca nu accepta in trecut ideea de a le consuma, insa din moment ce si stramosii nostri le mancau, nu sunt chiar un moft "modern". Contin iod si sunt, practic, legumele cu cei mai multi nutrienti din lume, a afirmat el.

O contributie la forma in care e in prezent si-au adus-o si orele petrecute la sala, pe care Jamie o viziteaza de doua ori pe saptamana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Jamie Oliver slabit, #Jamie Oliver cura slabire, #Jamie Oliver dieta, #Jamie Oliver familie copii , #vedete straine