Jeremy Clarkson: Ma plac, dar pana si eu m-am saturat!

Vineri, 29 Mai 2015, ora 10:55
3491 citiri
Jeremy Clarkson: Ma plac, dar pana si eu m-am saturat!
Foto: Twitter/Jeremy Clarkson

Pana si Jeremy Clarkson s-a saturat de zvonurile care apar legat de numele sau si de ofertele pe care le primeste sau nu, dupa concedierea de la BBC.

Si fanii omului de televiziune sustin ca s-au saturat de speculatiile legate de Clarkson, idee expusa pe Twitter chiar de un follower al vedetei. Sienna Sapphire a scris recent pe Twitter: "S-a mai saturat cineva sa tot auda de Jeremy Clarkson? N-am nimic cu el, dar de ce fiecare miscare pe care o face, fiecare cuvant al sau apare in presa?".

Cu surprindere, internauta a vazut, vineri dimineata, ca omul de televiziune i-a raspuns: "Ma plac, dar pana si eu m-am saturat".

Fara un job in acest moment - in afara contractului ce presupune un turneu cu cei doi colegi de la Top Gear -, Clarkson si-a gasit timp sa mai posteze un mesaj, dupa ce un fan i-a scris ca fiul sau, diagnosticat cu autism, sufera ca show-ul de televiziune s-a terminat. Acesta mentiona ca baiatul nu a ratat nici macar o emisiune, informeaza ContactMusic.

Jeremy Clarkson i-a raspuns imediat, dand de inteles ca nu acesta este sfarsitul Top Gear. "Nu a fost ultimul, poti fi sigur de asta".

In prezent se da o lupta intre ITV, Sky si Netflix, toate posturile dorindu-si un contract cu echipa Top Gear. Chiar Jeremy Clarkson declara, saptamana trecuta, ca dupa concedierea de la BBC, in urma disputei cu unul dintre producatori, a primit o serie de oferte.

Jeremy Clarkson, spasit intr-un interviu pentru BBC, care l-a concediat

Singurul lucru pe care Clarkson si cei doi colegi ai sai nu au voie sa-l ia cu ei la o alta televiziune este numele show-ului pe care l-au facut, "Top Gear". BBC planuieste sa continue emisiunea intr-o formula noua, chiar fara producatorul Andy Wilman, care si-a dat si el demisia de la BBC, pentru a-l urma pe Clarkson.

BBC inca nu a anuntat cine va lua locul celor trei prezentatori, insa un nou nume a aparut pe lista candidatilor: Will Young. Acesta, gay declarat, a dat de inteles ca i-ar placea sa se afle in aceasta postura, pentru ca nu e ca restul celor cu aceeasi orientare sexuala, el fiind indragostit de masini, dupa cum a afirmat el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Jeremy Clarkson Twitter, #Jeremy Clarkson oferte, #viitor Top Gear, #continuare Top Gear , #vedete straine