Johnny Depp s-a intalnit cu vechi prieteni in Romania - Viorica si Ionita din Clejani

Marti, 07 Iunie 2016, ora 14:02
11621 citiri
Johnny Depp s-a intalnit cu vechi prieteni in Romania - Viorica si Ionita din Clejani
Foto: Arhiva site/ clejani.ro

Johnny Depp, care a sustinut luni seara un concert la Bucuresti in trupa The Hollywood Vampires, a profitat de vizita in Romania si pentru a revedea vechi prieteni - pe Viorica si Ionita din Clejani.

Cei doi soti si fiica lor, Margherita, de asemenea cantareata, sunt binecunoscuti pe scena muzicii lautaresti, noteaza revista People.

Toti trei au participat duminica la petrecerea privata organizata pentru membrii trupei The Hollywood Vampires la un local de pe langa Herastrau, potrivit relatarilor din presa romaneasca.

Ionita a cantat cu Taraful Haiducilor din Clejani in filmul "The Man Who Cried" din 2000 in care a jucat Johnny Depp. Intr-o scena din pelicula, Ionita din Clejani apare cantand la acordeon alaturi de Christina Ricci.

Depp s-a indragostit de muzica tiganeasca din prima zi de filmari, cand taraful a cantat cateva piese pentru el. De atunci promoveaza aceasta muzica, aparand in mai multe documentare care ii sunt dedicate, precum "When the Road Bends" din 2006.

Dar Ionita si Viorica din Clejani il cunosc pe celebrul actor mai demult. La sfarsitul anilor '90 l-au intalnit la Paris.

"Acordeonul meu s-a stricat de la cantat in ploaie. Atunci marele artist mi-a facut cadou un nou acordeon de ziua mea", a povestit Ionita.

Mai tarziu, cuplul s-a intalnit iar cu actorul la Paris. "Avea lacrimi in ochi cand sotia mea i-a cantat o melodie tiganeasca traditionala", a povestit Ionita.

"Am cantat pentru el si la clubul lui, The Viper Room, de pe Sunset Boulevard si acasa la el", a mai amintit muzicianul.

Taraful Haiducilor din Clejani a cantat la o petrecere gazduita de Johnny Depp si partenera lui de atunci Vanessa Paradis, la care au fost prezente si alte vedete de la Hollywood, printre care Tom Cruise si Nicole Kidman.

Trupa rock The Hollywood Vampires, formata din Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry, a sustinut luni seara un concert la Romexpo.

Veniti in Romania inca de joi, cei trei au vizitat sambata Castelul Peles, dar si Castelul Bran, pe acesta din urma alaturi de regizorul Tim Burton, care a venit in Romania pentru a ii face o surpriza lui Johnny Depp.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Johnny Depp Viorica Ionita Clejani , #vedete straine