Justin Timberlake si schimbarile pe care le-a suferit parul sau in timp (Galerie foto)

Vineri, 23 Septembrie 2011, ora 20:44
6840 citiri
Justin Timberlake si schimbarile pe care le-a suferit parul sau in timp (Galerie foto)

Multi au crescut odata cu el, i-au urmarit aventurile in "Mickey Mouse Club" si au dansat pe ritmurile cantecelor sale sexy. Justin Timberlake revine si ca actor, in comedia romantica "Friends withs Benefits", ce si-a facut aparitia pe ecrane la inceputul acestei luni.

O intoarcere in trecutul cantaretului, dansatorului, actorului, ajuns celebru, a fost realizata prin intermediul Glamour.

1. 1997 este anul cand, la doar 14 ani, face parte din grupul NSYNC. Ca un adevarat adolescent ce se respecta, Justin nu are priceperea sa-si gaseasca tunsoarea potrivita. Testeaza chiar si cercelul. I se poate ierta totul, spune "Glamour", caci nu este decat un copil.

2. In 1998, cu acest look, Justin Timberlake nu trece neobservat. Parul este decolorat spre varf, in timp ce ochelarii sunt de culoarea marului verde. Se impune o oarecare indulgenta, fiindca avea doar 15 ani.

3. 2000 aduce niscaiva schimbari. Cantaretul abandoneaza blondul si se abate spre ceva mai natural, dar tot la fel de indoielnic. Pare ca-si asuma buclele, asortate nefericit cu ochelarii.

4. In 2001, este jucata cartea minimala. Putina barba, putin par. Dar farmec din plin!

5. 2002, un an in care starul pop nu stie sa tina seama de proportii. Cand ai un cap mic, palaria enorma trebuie evitata deoarece strica totul.

6. In anul 2003, il gasim pe Timberlake cu cateva kilograme in plus. Absenta barbii si a parului nu i se potriveste.

7. 2004 aduce vedeta in prim-plan, cu tunsoarea-i impecabila si barba neglijata atent. Singura problema ar fi paloarea fetii.

8. In 2006, in sfarsit, toate palariile testate, nepotrivite, sunt aruncate in fundul podului, locul lor fiindu-le luat de aceasta "couvre-chef" ce ii vine de minune.

9. 2008 este anul cand poate fi admirat ca un barbat adevarat, sigur pe el si impunator. Capul sau, care displacea altadata, arata acum altfel.

10. In 2011, se pune intrebarea daca se intampla ceva cu Justin. Nu are 45 de ani, ci 31, si i se recomanda sa lase deoparte look-ul de tata aranjat la casa lui, pentru a vinde in continuare vise.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Justin Timberlake copil, #poze Justin Timberlake, #Justin Timberlake coplarie, #Justin Timberlake adolescenta, #Justin Timberlake NSYNC , #vedete straine