Kylie Minogue se retrage din muzica

Luni, 14 Ianuarie 2013, ora 12:18
3460 citiri
Kylie Minogue se retrage din muzica

Odata cu aniversarea a 25 de ani de cariera, Kylie Minogue anunta ca doreste sa renunte la cariera de cantareata.

Anul trecut, Kylie Minogue si-a sarbatorit 25 de ani de activitate muzicala. Recent, aceasta a anuntat ca vrea sa renunte la muzica, dupa ce speculatii pe aceasta tema au tot fost in ultimele luni.

Cunoscuta australianca a debutat la varsta de 19 ani, iar primul sau album, intitulat simplu "Kylie", a fost vandut in 7,5 milioane de exemplare. Un succes care a incurajat-o pe aceasta sa continue cu alte zece albume, pentru a termina cu "The Abbey Road Sessions", scos pe piata in 2012, aflam din Closermag.

In cele doua decenii si jumatate de activitate muzicala, Kylie Minogue a vandut peste 65 de milioane de albume, fiind recompensata chiar si cu o distinctie onorifica din partea coroanei britanice pentru meritele sale artistice.

In ciuda faptului ca este inca considerata o cantareata de succes, Kylie Minogue intentioneaza sa se retraga, pentru "a se consacra vietii personale si meseriei de actrita", a anuntat cotidianul "The Sun". Aceasta veste apare la putin timp dupa ruptura profesionala de Terry Blamey, managerul cantaretei, care i-a facilitat dezvoltarea carierei muzicale.

"Kylie considera ca a reusit sa-si atinga toate aspiratiile ca pop star, iar acum ar dori sa renunte la presiunea care i-a insotit cariera de cantareata de succes" - astfel este explicata decizia lui Kylie Minogue de a se retrage.

Celebra australianca cocheteaza cu meseria de actrita din anul 1994, cand a aparut in "Street Fighter", alaturi de Jean-Claude Van Damme. Cea mai recenta productie in care a jucat este "Holy Motors" (2012), in regia francezului Leos Carax.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Kylie Minogue retragere muzica, #Kylie Minogue 25 ani cariera, #Kylie Minogue actrita, #Kylie Minogue renunta muzica , #vedete straine