Lesbiene celebre care au fost casatorite cu barbati (Galerie foto)

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 08:03
30488 citiri
Lesbiene celebre care au fost casatorite cu barbati (Galerie foto)
Foto: fansshare.com

Nu doar homosexualii celebri au fost casatoriti cu femei. Exista exemple si de cealalta parte a baricadei.

Unele femei s-au maritat inainte sa stie 100% ca sunt lesbiene, altele s-au folosit de casatorii pentru a-si ascunde adevarata orientare sexuala. Altele chiar s-au intors, ulterior, la barbati.

De la Wanda Sykes, vedeta din "Curb Your Enthusiasm", pana la Portia de Rossi, in prezent sotia lui Ellen DeGeneres, exemple sunt destule, observa Ranker.

Homosexuali celebri, care au fost casatoriti cu femei (Galerie foto)

Wanda Sykes

Actrita Wanda Sykes a fost casatorita cu Dave Hall in perioada 1991-1998. In 2008, aceasta a anuntat ca este lesbiana, iar un an mai tarziu s-a casatorit cu partenera sa, Alex Sykes.

Actrita face referire adesea la casatoria cu Dave in sketch-urile sale de comedy stand-up.

Meredith Baxter

Meredith Baxter, actrita cunoscuta din "Family Ties", a fost casatorita cu trei barbati pana sa-si dea seama ca alta era orientarea sa sexuala. A avut doi copii cu primul, Robert Lewis Bush, si trei cu al doilea, David Birney.

In 2009, actrita a declarat intr-o emisiune de mare audienta din SUA ca este lesbiana si ca locuieste cu partenera sa, Nancy Locke, din 2006. Cele doua s-au casatorit in decembrie 2013.

Portia de Rossi

Actrita Portia de Rossi, ce a putut fi vazuta, printre altele, si in serialul "Ally McBeal", a fost maritata cu Mel Metcalfe in perioada 1996-1999. A declarat public ca este lesbiana in 2005, iar din 2008 este sotia celei mai iubite prezentatoare TV din SUA, Ellen DeGeneres.

Un copil in cel mai cunoscut cuplu de lesbiene din lume? Ce spun protagonistele

Julie Cypher

Regizorul Julie Cypher a fost sotia actorului Lou Diamond Phillips, cunoscut din "La Bamba", in perioada 1987-1990. In timpul casniciei a cunoscut-o pe artista Melissa Etheridge, pentru care si-a si lasat sotul.

A avut o relatie cu cantareata, din care au rezultat doi copii nascuti de Julie: Bailey Jean si Beckett. Tatal acestora este David Crosby.

Din 2004, Julie Cypher este insa casatorita cu un barbat, Matthew Hale.

Anne Heche

Actrita Anne Heche a avut o relatie de trei ani cu Ellen DeGeneres, in perioada 1997 - 2000. Mai tarziu s-a casatorit cu Coleman "Coley" Laffoon, cuplul avand un copil, Homer, nascut in 2002.

Ce mica e lumea lesbienelor - Jodie Foster se iubeste cu fosta lui Ellen DeGeneres

Divortul a venit in 2007, iar Heche este in prezent intr-o relatie tot cu un barbat, James Tupper, avand si un copil impreuna, Atlas Heche Tupper, nascut in 2009.

Lauren Morelli

Lauren Morelli, de profesie scenarist, a realizat ca este lesbiana in 2012, cand lucra la proiectul "Orange is the New Black". Ea si sotul ei, Steve Basilone, erau casatoriti de doar cinci luni.

In 2014 au divortat amiabil, iar ulterior Morelli a anuntat ca se intalneste cu Samira Wiley, actrita din "Orange Is the New Black".

Stiai ca se iubesc cu persoane de acelasi sex? Celebri si gay (Galerie foto)

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#lesbiene casatorite barbati, #vedete lesbiene, #actrite lesbiene, #lesbiene Hollywood casatorite barbati, #lesbiene faimoase casatorii convenienta , #vedete straine