Mame celebre de peste 40 de ani (Galerie foto)

Marti, 06 Martie 2012, ora 20:09
10962 citiri
Mame celebre de peste 40 de ani (Galerie foto)

La varsta de 41 de ani, Uma Thurman, deja mama a unei fete de 13 ani, Maya, si a unui baiat de 10 ani, Levon, a inceput dintr-o data sa porte haine largi si, la scurt timp, unul dintre purtatorii ei de cuvant a declarat ca aceasta urmeaza sa fie mama. Vestea a ajuns in presa in urma cu cateva saptamani.

Ea nu este nici pe departe singura femeie care se hotaraste sa aiba un copil dupa varsta de 40 de ani. Actrita a declarat, conform People, ca aceasta experienta este cea mai frumoasa pe care o poate simti o femeie.

Iata si alte vedete cu povesti similare:

Tina Fey: dupa ce a dat nastere fetei sale, Alice, in 2005, starul din 30 Rock, in varsta de 41 de ani, a vrut sa aiba si al doilea copil, pana sa fie prea tarziu. Astfel, in 2011 a nascut-o pe Penelope. Tina spune ca s-a gandit si munca nu este aceea care te va vizita la batranete, ci copiii.

Mariah Carey: dupa gemenii Monroe si Moroccan din 2011, cantareata de 42 de ani si-a expus corpul la emisiunea Good Morning America, aratand ca se poate slabi cu succes si la aceasta varsta.

Mariska Hargitay: "Sunt fantastic de bucuroasa", declara starul revistei People, atunci cand anunta adoptia fiicei sale Amaya Josephine, in aprilie 2011. Curand dupa aceasta, Mariska si sotul ei, Peter Hermann, de 47 de ani, anuntau adoptia unui baietel, Andrew. Fiul biologic al celor doi, in varsta de 4 ani, este extrem de fericit pentru ca are 2 fratiori.

Nicole Kidman: in ianuarie 2011, aceasta a primit cel mai frumos cadou posibil, la varsta de 43 de ani. Este vorba de cea de-a doua fiica, Faith Margareth, nascuta pe 28 decembrie 2010, cu ajutorul unei mame-surogat. Fiica cea mai mare, Sunday Rose, are 3 ani. Actrita are copii adoptati si cu fostul sot, Tom Cruise.

Christina Applegate: Sadie Grace s-a nascut cu 10 luni inainte ca Applegate sa implineasca 40 de ani.

Kelly Preston: dupa 3 ani de incercari de a avea inca un copil, cuplul format din Kelly si John Travolta a fost socat sa afle ca va mai avea un mostenitor, desi actrita avea 47 de ani. Ea a spus ca a fost un moment magic cand si-a tinut in brate baietelul pentru prima data, caci Benjamin s-a uitat direct in ochii ei.

Jennifer Connelly: la 40 de ani, actrita care a castigat un Oscar si-a anuntat cea de-a 3-a sarcina, cu sotul Paul Bettany. Cuplul l-a putut tine in brate pe micutul Agnes Lark in mai 2011.

Celine Dion: dupa 5 incercari esuate de fertilizare in vitro, Celine a nascut, la 43 de ani, 2 baieti gemeni, Eddy si Nelson. Cantareata spune ca nici nu isi poate exprima in cuvinte sentimentul de dragoste si de implinire pe care l-a avut la nasterea copiilor. Ea mai are un baiat, Rene-Charles.

Cynthia Nixon a devenit mama, pentru a treia oara, la 45 de ani, in 2011, atunci cand logodnica ei l-a nascut pe Max Ellington. Actrita din Sex and the City mai are o fata, Samantha, de 14 ani, si un fiu, Charles, de 8 ani, dintr-o relatie anterioara.

Jane Krakowski: actrita de 42 de ani si logodnicul sau, Robert Godley, l-au intampinat, in noiembrie 2011, pe fiul lor, Bennett, despre care spun ca este uimitor si sunt indragostiti pana peste cap de el.

Sandra Bulock: Louis Bardo, un baietel de culoare, este prioritatea absoluta a actritei de cand aceasta l-a adoptat, in ianuarie 2010. La 47 de ani, ea spune ca se simte extraordinar ca mama.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#mame celebre in varsta, #vedete mame peste 40, #mame celebritati varsta , #vedete straine