Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-ar fi casatorit

Marti, 25 Decembrie 2018, ora 12:49
5381 citiri
Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-ar fi casatorit
Foto: Facebook Miley Cyrus

Cantareata si actrita Miley Cyrus si actorul Liam Hemsworth s-ar fi casatorit duminica, ceremonia fiind una discreta, potrivit unor inregistrari video aparute pe retelele de socializare online, informeaza huffingtonpost.com.

Inregistrarile au fost publicate de Conrad Carr, un prieten al cuplului, care nu a confirmat oficial informatia.

In imagini, Liam Hemsworth, in varsta de 28 de ani, apare in smoching, alaturi de fratii sai la fel de celebri Chris si Luke. De asemenea, intr-o imagine apar Hemsworth si Cyrus, in varsta de 26 de ani, care este imbracata in alb, ambii tinand un cutit si pregatindu-se sa taie ceea ce pare a fi un tort de nunta.

Cyrus si Hemsworth au o relatie din 2010, dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru "The Last Song", in 2009. S-au logodit in 2012 si s-au despartit un un mai tarziu si si-au reluat relatia in 2016.

Cantareata si actrita americana Miley Cyrus a devenit cunoscuta datorita serialului pentru adolescenti "Hannah Montana", in care a interpretat rolul principal. De altfel, Miley Cyrus este unul dintre cel mai de succes artisti care s-au lansat in productiile Disney. Fiica interpretului de muzica country Billy Ray Cyrus, ea si-a lansat in 2013 cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" si "Wrecking Ball", care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

In ultimii ani, Miley Cyrus s-a aflat in atentia presei internationale mai degraba pentru controversele provocate decat pentru cariera sa. Ea a generat noi controverse in 2013, dupa ce a fumat, in timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis in direct la mai multe posturi de televiziune, ceva ce parea sa fie o tigara cu marijuana, dupa ce a fost premiata la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa "Wrecking Ball". Totodata, dansul ei lasciv si simularea masturbarii alaturi de Robin Thicke, la gala MTV Video Music Awards, in vara anului 2013, a scandalizat opinia publica internationala. Miley Cyrus a lansat, de asemenea, o noua "moda" in showbizul international in 2013 - twerking-ul (dans lasciv in pozitie aplecata obtinut prin ondularea exagerata a bazinului, n.r.).

Actorul australian Liam Hemsworth a debutat in televiziune, cu un rol in serialul "Neighbours", dar a facut destul de rapid tranzitia spre marele ecran, remarcandu-se in lungmetrajele "Triunghiul", "Numere fatale" si "Jocurile foamei/ The Hunger Games". Liam Hemsworth a putut fi vazut si in filmul de actiune "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2".

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Miley Cyrus nunta Liam Hemsworth, #Miley Cyrus casatorie Liam Hemsworth , #vedete straine