Missy Elliott sufera de o boala incurabila

Vineri, 24 Iunie 2011, ora 16:48
2534 citiri
Missy Elliott sufera de o boala incurabila

Missy Elliott, in varsta de 39 de ani, care nu a mai scos un album de 6 ani, a dezvaluit recent ca sufera de o boala incurabila, Basedow-Graves, maladie care i-a afectat sistemul nervos.

"Nici macar nu puteam sa scriu", a marturisit ea pentru revista People. Cantareata de rap a detaliat, spunand ca sarcini obisnuite, de zi cu zi, au devenit extrem de dificile pentru ea, relateaza The Guardian. Ea a fost diagnosticata in urma cu trei ani, cand a realizat ca nu mai poate sofa, pierzand controlul asupra muschilor.

Au urmat alte simptome, printre care pierderea parului si schimbarile bruste de dispozitie. Din fericire, starea ei de sanatate s-a imbunatatit, sportul fiind de mare ajutor. Cu aceasta ocazie, Missy Elliot a si slabit circa 15 kilograme.

Cantareata americana este fericita ca de 9 luni nu a mai fost nevoie sa ia nici medicamente. Din pacate, insa, nu este o boala care sa treaca de la sine. Maladia de care sufera e incurabila, simptomele putand fi doar ameliorate cu tratament.

Dupa cum a declarat pentru VH1, cel de-al saptelea album este pe drum. Ea si-a reluat colaborarile cu Timbaland, cel cu care a scos hituri precum Work It, Get Ur Freak On sau The Rain (Supa Dupa Fly).

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Missy Elliott bolnava, #Missy Elliott boala incurabila, #Missy Elliott nou album , #vedete straine