Nici nu-ti vine sa crezi ca aceste vedete au fost impreuna! (Galerie foto)

Vineri, 26 Octombrie 2012, ora 23:17
5959 citiri
Nici nu-ti vine sa crezi ca aceste vedete au fost impreuna! (Galerie foto)

Vedetele sunt cunoscute pentru viata lor tumultoasa, cu o gramada de relatii, dar in cele din urma reusesc sa isi gaseasca echilibrul in dragoste.

Unele cupluri din trecut sunt atat de ciudate, incat nici nu-ti vine sa crezi ca aceste celebritati au fost vreodata impreuna. Iata cateva exemple, conform Fox News:

Tom Cruise si Cher

Pe vremea in care Tom abia isi facea cunoscut numele, in anii '80, Cher se afla deja in topuri. "A fost acum mult, mult timp in urma si niciunul nu am vorbit despre asta si nu stiu de ce", spunea Cher recent. "L-am iubit, totusi, era uimitor".

Shanna Moakler si Dennis Quaid

Dupa ce s-a despartit de Oscar de la Hoya si inainte sa se marite cu Travis Barker, Miss SUA, Shanna Moakler, a fost intr-o relatie de 8 luni cu Dennis, in 2001. El spune ca a ajutat-o chiar sa pozeze nud in Playboy.

Ashton Kutcher si January Jones

Atunci cand modelul transformat in actrita January Jones s-a mutat prima data in Los Angeles, a fost impruena cu Ashton, despre care spune ca nu a sustinut-o deloc in cariera, mai ales cand a trebuit sa joace in "Mad Men".

"Spunea ca nu crede ca pot fi suficient de buna", afirma actrita. "Acum are numai lucruri bune de spus, ar trebui sa-i multumesc. Pentru ca in secunda in care cineva imi spune ca nu pot sa fac ceva, atunci sunt cel mai motivata", continua January.

Demi Moore si Emilio Estevez

In 1985, Demi a fost logodita pentru putin timp cu colegul ei de platou, Emilio Estevez, care este cu un an mai mare decat ea.

Tom Green si Drew Barrymore

Cei doi chiar s-au iubit, relatia fiind tot timpul sub lupa. In 2001 au fost casatoriti pentru 6 luni, despartindu-le suprinzator de amiabil. "Drew este o femeie nemaipomenita, o iubesc foarte mult si imi doresc ca mariajul nostru sa fi mers, vreau sa fie fericita", spunea comedianul dupa divort.

Ted Danson si Whoopi Goldberg

Potrivit colegilor lor de platou, chimia dintre cei doi era evidenta. "As sta langa Whoopi pentru restul vietii mele, o ador pe femeia asta", spunea Danson pe atunci.

Ryan Gosling si Sandra Bullock

Sandra a avut o relatie din mai pana in decembrie 2001 cu Ryan, iar prietenul ei bun, Hugh Grant, facea adesea glume pe seama diferentei de varsta dintre cei doi, referindu-se la iubitul vedetei ca la copilul ei.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#cupluri inedite trecut vedete, #cupluri vedete relatii trecut, #celebritati relatii trecut , #vedete straine