Nu le-a ajuns o data: Celebritati casatorite de doua ori cu aceeasi persoana (Galerie foto)

Duminica, 12 Octombrie 2014, ora 09:24
14150 citiri
Nu le-a ajuns o data: Celebritati casatorite de doua ori cu aceeasi persoana (Galerie foto)
Foto: Ranker

De obicei, daca s-a ajuns pana la divort, e clar ca ceva chiar nu a mers. Cand insa de la divort se ajunge iar la nunta, cu aceeasi persoana, observatorii raman fara cuvinte. Doar cei in cauza sunt in stare sa explice. Cateodata nici ei.

Chiar si asa, lista celor care aleg sa mearga din nou la altar cu aceeasi persoana nu e scurta, nici macar in randul celor celebri. Daca unii se recasatoresc peste doar cateva luni de la divort, altii asteapta zeci de ani.

Cateva exemple sunt cunoscute, cum ar fi Elizabeth Taylor, insa cei mai multi si-au trait dragostea sau dezamagirea in intimitate, fara ca publicul sa stie.

Ranker a cautat in trecutul multor celebritati, gasind destule care au spus de doua ori "da" aceleiasi persoane.

Pamela Anderson

Primul exemplu este Pamela Anderson, starul serialului "Baywatch" si cea care detine recordul in materie de aparitii in Playboy. In 2014, aceasta s-a maritat cu jucatorul de poker profesionist Rick Salomon, dupa ce mai fusese casatorita cu acesta in perioada 2007 - 2008.

Pamela Anderson a mai fost casatorita cu Tommy Lee (1995-1998) si cu Kid Rock (2006-2007). Salomon a mai fost sotul lui Shannen Doherty (2002 - 2003) si a lui E.G. Daily (1995-2000).

Anul acesta, Pamela Anderson a intentat divort, dar intre timp actele au fost retrase.

Pamela Anderson divorteaza a doua oara de acelasi barbat

Elizabeth Taylor

Povestile de iubire ale regretatei Elizabeth Taylor nu au reusit sa ramana departe de public. E drept ca si actrita a tinut sa le faca pe multe "oficiale", trecand pe la starea civila. Primul sot al acesteia a fost Richard Burton, cei doi fiind casatoriti in perioada 1964-1974.

S-au casatorit din nou in 1975, pastrand acest statut timp de un an, perioda in care actorul i-a si infiat cele doua fete, pe Liza si pe Maria.

Vedete care nu se mai satura de nunta - Nici nu mai stiu de cate ori s-au casatorit (Galerie foto)

Taylor insa nu s-a oprit. De-a lungul vietii a avut, in total, opt mariaje cu sapte barbati. Burton s-a "limitat" la cinci mariaje, cu patru femei.

Eminem

Marshall Mathers, cunoscut cu numele de scena Eminem, a fost casatorit cu Kim Scott in perioada 1999 - 2001. Cei doi si-au mai incercat norocul o data, divortand din nou in 2006.

Niciunul nu are alte mariaje la activ, cei doi avand o fiica, Hailie, nascuta in 1995. Fostii soti impart si custodia fiicei lui Kim, Whitney, dar si pe cea a unei nepoate, Alaina.

Fiica lui Eminem, incoronata regina a frumusetii (Galerie foto)

Larry King

Larry King, jurnalist si om de televiziune cu renume in SUA, a fost casatorit cu Alene Akins intre 1961-1963, dar si ulterior, intre 1967 si 1972. King l-a si adoptat fiul sotiei sale, Andy, in 1962, avand impreuna cu aceasta o fata, Chaia, nascuta in 1969.

Larry King, in varsta de 80 de ani, care nu s-a retras inca din activitate, a fost casatorit de opt ori, cele mai multe dintre mariaje rezistand mai putin de 10 ani. Din 1997 este sotul lui Shawn King.

Melanie Griffith

Actrita Melanie Griffith a fost casatorita cu Don Johnson, coleg de breasla, timp de sase luni, in 1976. Se intalnea cu el de la 14 ani, cand el avea 22.

Dupa un mariaj ratat cu Steven Bauer si probleme cu cocaina si alcoolul, s-a internat la dezintoxicare. Ulterior s-a recasatorit cu Johnson, in 1989. Din acest mariaj s-a nascut Dakota, actrita si ea.

Melanie Griffith si Antonio Banderas divorteaza - actrita vrea sa ramana cu cainii

In urma cu cateva luni, Melanie a anuntat ca si mariajul cu Antonio Banderas s-a sfarsit. Johnson este in prezent casatorit cu Kelley Phleger, din 1999.

Jean-Claude Van Damme

Actorul Jean-Claude Van Damme a fost casatorit cu culturista Gladys Portugues in perioada 1987-1992, dupa care, peste sapte ani, a facut din nou pasul cu aceeasi femeie, in 1999. Sunt impreuna si azi si au doi copii: Kristopher (nascut in 1987) si Bianca (venita pe lume in 1990).

Van Damme are insa cinci casatorii la activ, in afara de cea actuala, toate durand mai putin de cinci ani.

Stan Laurel

Stan Laurel, faimosul Stan, a fost casatorit cu Virginia Ruth Roger in perioada 1934-1937, dar si intre 1941-1946. In total, a avut sase mariaje cu cinci femei.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#vedete casatorite acelasi barbat, #vedete recasatorit acelasi barbat, #Elizabeth Taylor soti, #Melanie Griffith barbati , #vedete straine