O brazilianca a dat 90.000 de dolari pentru un sarut cu Ricky Martin (Video)

Luni, 18 Aprilie 2016, ora 22:57
8009 citiri
O brazilianca a dat 90.000 de dolari pentru un sarut cu Ricky Martin (Video)
Foto: Instagram/Ana Paola Diniz

O femeie de afaceri din Brazilia si-a dobandit contra sumei de 90.000 de dolari dreptul de a se saruta cu cantaretul portorican Ricky Martin, la o gala de binefacere organizata, la sfarsitul saptamanii trecute, la Sao Paolo, de Fundatia Americana de Cercetari pentru combaterea SIDA.

Fericita castigatoare a sarutului scos la licitatie a fost Ana Paola Diniz, detinatoarea unui salon de frumusete pentru mascote, iar momentul ei de tandrete cu muzicianul de 44 de ani a fost imortalizat in fotografii care s-au raspandit repede pe Internet, scrie Huffington Post.

Doamna respectiva se pare ca nu a fost catusi de putin deranjata de faptul ca starul a profitat de aceasta actiune umanitara pentru a-si prezenta public noua iubire: Jwan Yosef, un artist plastic de origine siriana, cu 12 ani mai tanar decat el.

Imbracati foarte elegant, cei doi au pozat tinandu-se de mana, iar Ricky Martin a postat una dintre imagini pe contul sau de Instagram. Mesajul alaturat era monosilabic: "Da", confirmand zvonurile care circulau de mai multa vreme in legatura cu noua lui relatie sentimentala.

Ricky Martin: gay si tata mereu, casatorit niciodata

Multe alte celebritati - cum ar fi fotomodelele Kate Moss si Naomi Campbell, fotbalistul Ronaldo sau Victoria Beckham, fosta membra a formatiei Spice girls - au asistat la acest eveniment. Dar nimeni nu a reusit sa umbreasca noul cuplu de indragostiti, comenteaza Huffington Post.

Obrigada @elvenezolanotv, por mostrar que por tras de tudo isso, existe um uma causa nobre que e a arrecadacao de fundos para o @amfar! E muito obrigada por apresentar a minha grande paixao por animais, onde cuido deles com muito carinho no @malabopetresort um espaco maravilhoso, onde quero que todos que assim como eu amam seus pets, conhecam e oferecam esse carinho aos nossos melhores companheiros! #malabopetresort #malaboapd *** Repost @elvenezolanotv with @repostapp. ・・・ El cantante puertorriqueno Ricky Martin participo en una subasta benefica que trataba de recaudar fondos para la lucha contra el SIDA, donde una mujer llego a pagar 90,000 dolares por un beso de la estrella boricua. El portal La Raza resena que la afortunada se trata de Ana Paola Diniz, una criadora de perros y duena de un resort para mascotas en Brasil, que se mostro de lo mas natural ante las camaras que captaron este "intimo" momento. #beso #rickymartin #actividad #brasil

A video posted by Ana Paola Diniz (@anapaoladiniz) on

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#brazilianca sarut Ricky Martin, #platit sarut Ricky Martin , #vedete straine
Comentarii