Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

O vedeta bisexuala, pentru prima oara mama

Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 11:49
4555 citiri
O vedeta bisexuala, pentru prima oara mama
Foto: ContactMusic

Tila Tequila, vedeta bisexuala de televiziune, cunoscuta mai ales in urma unui show-ului MTV "A Shot at Love with Tila Tequila", in care atat barbati, cat si femei se luptau pentru a forma un cuplu cu ea, a devenit pentru prima oara mama.

Nascuta in Singapore, insa cetatean american, Tila Tequila, pe numele real Tila Nguyen, a nascut, duminica, o fetita, Isabella Monroe Nguye.

"Sunt pur si simplu indragostita de ea", a declarat vedeta pentru US Weekly. "Este perfecta, frumoasa", a mai spus modelul in varsta de 33 de ani.

Tila si-a anuntat sarcina in aprilie, postand pe Facebook o fotografie in care se vedea un inceput de burtica. In iunie, vedeta declara ca isi doreste un baiat, insa o luna mai tarziu a aflat ca avea sa fie mama de fata.

O starleta porno bisexuala, vedeta de reality show, da vestea cea mare

"Imi doresc ca fata mea sa fie o femeie puternica, independenta, asa cum sunt eu. Si stiti ce? Asa va fi", scria la un moment dat vedeta pe blog, unde si-a tinut fanii la curent cu evolutia sarcinii.

Nici atunci, nici acum, Tila nu a suflat o vorba despre tatal copilului, identitatea sa ramanand un mister total.

Tila a fost logodita in 2009 cu Casey Johnson, care a murit insa in 2010.

Inainte de a anunta ca este gravida, vedeta a dezvaluit ca se lupta din greu cu dependentele. In 2012 a fost internata intr-o clinica de reabilitare, dupa ce a incercat sa-si ia viata si a suferit un anevrism cerebral.

In 2010, vedeta de televiziune a anuntat ca este insarcinata, insa trei luni mai tarziu un purtator de cuvant a sugerat ca Tila a pierdut sarcina.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Tila Tequila nascut, #Tila Tequila fetita, #Tila Tequila copil, #Tila Tequila mama, #Tila Tequila familie , #vedete straine