O vedeta nu mai poate citi sau scrie - cine si de ce boala sufera

Marti, 20 Ianuarie 2015, ora 17:26
6076 citiri
O vedeta nu mai poate citi sau scrie - cine si de ce boala sufera
Foto: ContactMusic

Yolanda Foster, cunoscuta din "Real Housewives of Beverly Hills", si-a pierdut abilitatea de a scrie sau citi, din cauza bolii Lyme de care sufera.

Aceasta a fost diagnosticata in 2012 cu boala care apare in urma muscaturii de capusa, relateaza Gossip Cop. Ulterior, starea sa s-a imbunatatit, insa recent situatia s-a agravat din nou, vedeta nemaiputand sa scrie si sa citeasca.

"Mi-am pierdut primul an incercand sa fiu diagnosticata, iar pe urmatorii doi incercand sa gasesc un tratament care sa functioneze. Am incercat de la antibiotice conventionale, pe termen lung, pana la toate remediile holistice care exista", a declarat Yolanda Foster.

"Din nefericire, cand ma vindecasem in proportie de 60%, boala a revenit, la inceputul lui decembrie, si nu mi-am mai revenit de atunci", a mai spus aceasta.

Boala Lyme sau cat de periculoasa poate fi o capusa - Ce spune medicul

Explicand, intr-un interviu recent, ca aceasta boala poate afecta serios creierul, dand probleme neurologice, vedeta a afirmat ca deja nu mai poate citi, scrie si nici macar privi la TV, pentru ca nu mai poate procesa informatia.

"Parca cineva a venit si mi-a confiscat creierul, legandu-ma de maini, pe la spate, ca sa priveasca si sa vada cum viata trece fara ca eu sa particip la ea", a explicat indurerata vedeta de televiziune, originara din Olanda.

Yolanda Foster, sotia producatorului muzical David Foster, mama modelului Gigi Hadid, a declarat ca nu poate intelege cum o boala care exista de mai bine de 100 de ani nu poate avea inca un vaccin sau un tratament, ba chiar e atat de greu de diagnosticat, si asta intr-o tara precum America, "cea mai extraordinara din lume".

"Ceva nu se leaga aici si voi face din asta misiunea vietii mele (...), pentru ca nimeni nu merita sa sufere astfel in 2015", a mai spus fostul model.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Yolanda Foster boala Lyme, #boala Lyme creier, #boala Lyme efecte neurologice, #vedeta scris citit Lyme , #vedete straine
Comentarii
Poza Alzheimer
Alzheimer
rank 5
In cazul in care redactorii ziare.com mais stiu sa scrie/citeasca,