Ziare.com

Pact de fier pentru surorile Kessler: Cum vor sa se retraga de pe scena (Video)

Sambata, 04 Februarie 2012, ora 13:04

   

Pact de fier pentru surorile Kessler: Cum vor sa se retraga de pe scena (Video)
Surorile Alice si Ellen Kessler, 75 de ani, au revelat, intr-un interviu acordat saptamana trecuta revistei italiene "Chi", ca intre ele exista un angajament reciproc pentru momentul cand se va pune problema sfarsitului vietii.

Dupa o atat de lunga perioada de viata petrecuta impreuna, faimoasele dansatoare gemene au decis ca nu boala va constitui motivul care va rupe vraja legendarei uniuni care le leaga: "Daca una dintre noi va fi redusa la o stare vegetativa, cealalta o va ajuta sa se retraga din scena", relateaza Corriere della Sera.

La 75 de ani, Alice si Ellen Kessler se simt inca in forma pentru a putea rezista unui tur european de aproape o luna, cantand si dansand in spectacolul "Dr. Jekyll si Mr Hyde" si, de asemenea, destul de lucide sa stabileasca in avans cum sa se ajute in cazul in care, intr-o zi, una dintre ele nu va mai fi in gradul sa decida daca si cum sa moara.

Este pactul de fier semnat de cele doua surori gemene din Munchen, Bavaria, despre care ele vorbesc, fara ezitare si in deplina cunostinta de cauza, in interviul pe saptamanalul "Chi", unde afirma ca sunt de acord cu eutanasia.

Daca una dintre ele va intra in coma ireversibila sau va fi redusa la o stare vegetativa, cealalta o va ajuta sa moara.

O alegere-soc, pe care cele doua dansatoare gemene, cele mai populare si iubite de generatii intregi, o traiesc in schimb ca un ultim act de afectiune reciproca.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 12189 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor