Parinti de staruri in lumina reflectoarelor (Galerie foto)

Sambata, 01 Septembrie 2012, ora 22:08
4728 citiri
Parinti de staruri in lumina reflectoarelor (Galerie foto)
Foto: Grazia fr.

Traiesc adesea in umbra copiilor, totusi ar merita sa ne scoatem palaria in fata parintilor Angelinei Jolie sau ai lui George Clooney, ca sa luam doar doua exemple, fiindca pot fi mandri de progeniturile lor si viceversa.

Multe staruri au putut fi vazute uneori insotite de propriii parinti la diverse evenimente importante, pasind chiar pe covorul rosu de la Hollywood, sub blitzurile fotografilor.

Altii, dimpotriva, prefera o viata mai discreta, departe de tumultul de la Hollywood, dar supraveghind cu atentie cariera copiilor lor, asa cum reiese de pe portalul Grazia.

William si Jane Pitt

S-a spus adesea ca parintii lui Brad Pitt ar fi mai retinuti in a-si aprecia nora. Daca e asa sau nu, cert este ca cei doi nu au ezitat sa vina s-o sustina pe Angelina Jolie, cand a prezentat in avanpremiera primul sau film in calitate de regizor, "In the Land of Blood and Honey".

Melanie Sloan

Este mama adoptiva a lui Scarlet Johansson care tine foarte mult sa supravegheze carierei fiicei sale, fiindu-i o vreme impresar.

Nick si Nina Clooney

Parintii lui George Clooney. Nick, jurnalist american, si Nina, fosta regina a frumusetii, sunt casatoriti din 1959.

Lynn Harless

Justin Timberlake isi descrie mama, care este si managerul lui, ca fiind cea mai buna prietena. Reciproca e valabila.

Pattie Mallette

Nu avea decat 19 ani cand l-a nascut pe Justin Biebier. Ea l-a incurajat sa-si realizeze visele si sa posteze videoclipurile pe YouTube.

Diane

Mama lui Ashton Kutcher apare foarte rar in fotografii, preferand sa duca o viata linistita in Iowa, decat in febra de la Hollywood.

Mary Lee Mapother

Se spune ca Tom Cruise seamana foarte mult cu mama sa, fosta profesoara si obisnuita cu aparitiile pe covorul rosu.

Martin si Kathleen Holmes

Parintii lui Katie Holmes, prezenti la o ceremonie hollywodiana.

Avner si Shelley Hershlag

Aparitii rare ale specialistului in obstretica si ginecologie, Avner, si ale lui Shelley, care gestioneaza cariera de actrita a lui Natalie Portman.

Linda Moos

Mama lui Kate Moos nu refuza niciodata sa-si insoteasca fiica, mai ales cand e vorba de shopping.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#staruri parinti, #Hollywood vedete parinti, #fotografii vedete parinti , #vedete straine