Persoane celebre nascute in zodia Fecioara (Galerie foto)

Luni, 03 Septembrie 2012, ora 18:14
45482 citiri
Persoane celebre nascute in zodia Fecioara (Galerie foto)

Fecioarele sunt cunoscute pentru firea lor usor complicata, minutioasa, multi oameni necreditandu-le cu prea multa creativitate.

Totusi, unele dintre cele mai mari vedete, fie ca este vorba despre actori, cantareti sau scriitori, s-au nascut sub acest semn zodiacal. Iata cativa dintre acestia, potrivit Msn.com:

Actorul scotian Sean Connery, nascut pe 25 august 1930, a fost primul care l-a interpretat pe James Bond, el jucand si in Indiana Jones si Last Crusade.

Ingrid Bergman, nascuta pe 29 august 1915, este de origine suedeza si toata lumea o stie din rolul sau din Casablanca, cu Humphrey Bogart. A castigat doua Oscaruri si a avut numeroase alte nominalizari.

Michael Jackson s-a nascut pe 29 august 1958 si a creat unul dintre cel mai bine vandute albume muzicale ale tuturor timpurilor, Thriller, in 1982. Regele muzicii pop a murit in 2009, din cauza unui atac de cord provocat de medicamente.

Richard Gere a venit pe lume pe 31 august 1949 si a vrajit de atunci inimile a mii de femei din toata lumea. A jucat in filme precum An Officer and a Gentleman, Pretty Woman sau Chicago. Are un fiu alaturi de sotia lui, actrita Carey Lowell, el avand si un mariaj esuat cu supermodelul Cindy Crawford.

Gloria Estefan este nascuta pe 1 septembrie 1957 si si-a castigat notorietatea ca solista a grupului "Miami Sund Machine". Ulterior si-a construit o cariera solo de succes. In martie 1990 si-a ranit serios spatele in urma unui accident de masina, dar a reusit sa isi revina complet.

Actorul Charlie Sheen este nascut pe 3 septembrie 1965 si toata lumea il stie din serialul Tv "Two and a Half Men", fiind fiul actorului Martin Sheen. Este faimos atat gratie micului ecran, cat si peripetiilor din viata personala, care nu sunt putine. Consumul de alcool, droguri si nenumaratele femei care i-au trecut prin viata il fac sa fie mereu in atentia presei.

Ivan cel Teribil al Rusiei era nascut pe 4 septembrie si a ramas in istorie, printre altele, pentru furia sa de nestavilit, depresiile si bolile mintale de care suferea. In timpul domniei sale, si-a terorizat supusii si chiar si-a omorat un fiu.

Actorul Adam Sandler, nascut pe 9 septembrie 1966, este un actor si producator prolific. Printre filmele lui se numara Grown Ups, Bedtime Stories, Happy Gilmore si 50 First Dates.

Agatha Christie a venit pe lume pe 15 septembrie 1880, fiind supranumita "regina crimelor". Multe dintre cartile ei ii au in centru pe detectivul belgian Hercule Poirot sau pe batranica Miss Marple.

Greta Garbo s-a nascut pe 18 septembrie 1905 si printre rolurile in care s-a remarcat se numara Mata Hari sau Anna Karenina. Frumusetea ei este de neuitat si invaluita in mister si pana in ziua de astazi.

Actrita Sophia Loren, o mare frumusete a cinematografiei, a dominat marele ecran in perioada 1950 - 1970. Jumatate italianca, jumatate americanca, ea a jucat, printre altele, in Desire Under the Elms si Two Women.

Larry Hagman este nascut pe 21 septembrie 1931 si a devenit celebru odata cu rolul sau din Dallas, in anii '80, unde il interpreta pe J.R. Ewing Jr. In prezent, el joaca din nou acelasi rol, in continuarea serialului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#vedete zodie fecioara, #vedete nascute septembrie, #celebritati nascute zodie fecioara, #celebritati zodie fecioara, #actori zodie fecioara , #vedete straine