Puterea Internetului: Dupa ce gafa lui a devenit virala, Snoop Dogg vine in Bogata, Mures

Sambata, 19 Martie 2016, ora 13:59
10310 citiri
Puterea Internetului: Dupa ce gafa lui a devenit virala, Snoop Dogg vine in Bogata, Mures
Foto: Instagram/Snoop Dogg

Rapperul, producatorul si actorul american Snoop Dogg a anuntat in urma cu cateva ore pe pagina sa de Facebook ca va veni la Bogata in Romania, dupa ce se aflase virtual in aceasta localitate gratie unei greseli de ortografie intr-o postare pe alta retea sociala, Instagram.

Snoop Dogg a postat o fotografie pe Instagram la 13 martie, pe cand se afla in turneu in Columbia, bifand ca se afla in Bogata, judetul Mures din Romania, in loc de Bogota, capitala Columbiei. Eroarea a fost rapid detectata de internauti si presa, fiind consemnata de numeroase publicatii straine, intre care Associated Press, BBC sau USA Today.

Snoop Dogg, asteptat cu tot alaiul intr-o comuna din Romania: Ce gafa a facut artistul (Foto)

Acestea au mentionat ca romanii au profitat imediat de greseala pentru promovare turistica. De exemplu, site-ul de turism visitbogata.com a descris satul de aproximativ 2.000 de locuitori ca fiind "cel mai bun loc pentru a va relaxa in Romania", iar autoritatile locale l-au invitat pe Snoop sa vina in vizita.

In cele din urma, artistul american a confirmat ca isi pregateste chitara pentru fanii romani si ca greseala sa va deveni "curand realitate". Anuntul postat cu numai cateva ore in urma pe pagina sa de Facebook, insotit de o fotografie in care apare fumand si adaugand ca locatie tot localitatea Bogata, Mures, Romania, a atras mii de aprecieri si sute de comentarii din partea internautilor romani si straini, multe dintre ele ironice, cu referire la slabiciunea artistului pentru droguri.

Localitatea Bogata are deja un site de promovare visitbogata.com dupa aceasta intamplare. "Snoop Dogg a dat check-in in Bogata, Mures, din greseala, dar voi nu trebuie sa faceti asta. Aflati de ce ar trebui sa vizitati acest loc si sa dati check-in in mod real", se arata pe pagina visitbogata.com, scrisa in limba engleza si ilustrata cu fotografii idilice.

Site-ul are si un motor de cautare prin intermediul caruia turistii pot afla, cu serviciul Google Maps, cat ar dura calatoria lor pana in Bogata si care ar fi itinerariul. Sunt oferite si informatii despre viteza internetului in Romania, facand referire la declaratiile senatorului american Bernie Sanders, care a spus ca este "inacceptabil" ca internetul din SUA sa fie mai slab decat cel din Romania.

Cine e Snoop Dogg

Snoop Dog este unul dintre avocatii de marca ai legalizarii consumului de marijuana si mandru detinator al unui card de platina pentru achizitia de marijuana in scopuri medicinale. Vedeta hip-hop si-a invatat fiul cum se fumeaza iarba.

"De la cine sa invete mai bine decat de la expert?", a declarat Snoop pentru publicatia The Hollywood Reporter, facand trimitere la o serie de fotografii postate pe Twitter in care fiul sau apare aprinzand un bong gigantic.

"Copiii mei pot sa faca orice le trece prin cap", isi explica Snoop filosofia parentala.

"As fi un ipocrit sa le impun sa faca ceva. Sunt multi parinti care nu au o relatie adevarata cu copiii lor. Acesti copii sunt cei care ajung sa se drogheze, au ganduri suicidare si se imbata si se urca la volan. Relatia dintre mine si fiul meu este destinsa. Eu sunt tatal lui si este datoria mea sa-i arat cum se face pentru ca eu sunt un exemplu pentru el in viata".

Artistul a lansat anul trecut o platforma online dedicata canabisului, descrisa ca sursa online de informatii despre canabis avand, printre altele, o baza de date despre diferitele tipuri de plante, o aplicatie de localizare a site-urilor de vanzare legale, dar si continuturi "culturale" si editoriale, precum retete de bucatarie sau clipuri video. Intr-una din acestea, fosti militari explica, de exemplu, felul in care folosesc canabisul pentru a combate problemele de anxietate, stres si insomnie in locul medicamentelor.

De asemenea, Snoop Dogg a investit si intr-o firma de livrare la domiciliu a canabisului in scopuri medicale, numita Eaze.

Pe numele sau real Cordozar Calvin Broadjus Jr., Snoop Dogg, in varsta de 44 de ani, s-a nascut la Long Beach, la sud de Los Angeles. In timpul liceului, Snoop Dogg a intrat intr-una dintre cele mai periculoase bande criminale din lume, The Crips, ai carei membri sunt implicati in traficul de droguri, jaf si crima. La putin timp dupa ce a absolvit liceul a fost arestat pentru posesie de cocaina si a fost condamnat la trei ani de inchisoare.

In anul 1992 a fost descoperit de compozitorul de muzica rap Dr. Dre, care l-a lansat in lumea muzicii hip-hop. Dar a continuat sa aiba in mod repetat probleme cu legea, fiind inchis de mai multe ori, in special pentru posesie de droguri dar si pentru alte acuzatii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Snoop Dogg Bogata Mures, #Snoop Dogg Bogata Romania, #Snoop Dogg Bogota Bogata , #vedete straine