Rapperul Chris Brown a fost arestat imediat dupa un concert

Vineri, 06 Iulie 2018, ora 18:39
3778 citiri
Rapperul Chris Brown a fost arestat imediat dupa un concert
Foto: Arhiva Facebook/Chris Brown

Rapperul Chris Brown a fost arestat pentru o scurta perioada de timp, joi seara, dupa un concert sustinut in Florida.

Cantaretul in varsta de 29 de ani, care a avut in trecut mai multe probleme cu justitia din cauza comportamentului sau violent, a fost arestat joi seara in jurul orei locale 23:00, imediat dupa ce a sustinut un concert in West Palm Beach. Artistul a fost retinut pentru acuzatia de agresiune, a precizat Eric Davis, purtatorul de cuvant al serifului local.

Eric Davis nu a oferit alte detalii despre acuzare, insa, potrivit site-ului TMZ, incidentul care a stat la baza arestarii lui Chris Brown s-a petrecut anul trecut, la o data ce nu a fost dezvaluita. Atunci, rapperul ar fi agresat un fotograf in timp ce lucra ca DJ intr-un club din Tampa, un oras din statul american Florida.

In noaptea de joi spre vineri, Chris Brown a fost eliberat destul de repede, dupa ce a platit o cautiune de 2.000 de dolari, potrivit biroului serifului local.

Chris Brown, castigator al unui premiu Grammy in 2012 pentru albumul sau intitulat "F.A.M.E.", se afla in aceasta perioada in turneu in sud-estul Statelor Unite pentru a-si promova cel mai recent material discografic, "Heartbreak on a Full Moon", lansat la sfarsitul anului 2017.

Dupa concertul de joi seara, la care au asistat aproximativ 3.000 de spectatori, artistul american urmeaza sa sustina un alt show vineri seara in orasul Tampa, potrivit paginii sale de Facebook.

Chris Brown a ajuns pe prima pagina a ziarelor din lumea intreaga in 2009 dupa ce a agresat-o fizic pe iubita lui din acea perioada, cantareata Rihanna. Rapperul a pledat vinovat si a fost plasat in regim de libertate conditionata timp de sase ani.

De atunci, el si-a recunoscut vinovatia si pentru faptul ca a agresat un admirator in Washington in 2014, iar in 2016 a fost acuzat de violente comise asupra unei femei in Las Vegas si a alteia in Los Angeles, unde, de asemenea, a fost arestat pentru o scurta perioada de timp.

La inceputul lunii mai, Chris Brown a fost dat in judecata la Los Angeles de o femeie care pretinde ca a fost violata de un prieten al rapperului in timpul unei petreceri organizate intr-o vila a artistului, in februarie 2017, unde erau consumate din abundenta droguri si alcool.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Chris Brown arestat Florida iulie 2018, #Chris Brown Rihanna , #vedete straine