Razbunarea crunta a unei cunoscute femei de afaceri inselata de sot

Marti, 24 Februarie 2015, ora 15:03
8837 citiri
Razbunarea crunta a unei cunoscute femei de afaceri inselata de sot
Foto: Daily Mail

Atunci cand ai in fata ta o femeie de afaceri cunoscuta ai tendinta de a o invidia pentru rasfatul de care are parte. Dar dupa ce o sa afli povestea vietii lui Michelle Mone, cunoscuta in Marea Britanie drept "regina sutienului", s-ar putea sa te razgandesti.

Ea si sotul sau au pus pe picioare in anii '90 o afacere ce avea sa le ofere un mare confort financiar, Michelle ajungand sa se bucure de un conac cu sase dormitoare, o garderoba care includea sute de perechi de pantofi de firma si rochii de mii de lire sterline, cinematograf si cinci masini foarte scumpe, arata Daily Mail.

Michelle Mone marturiseste ca problemele din casnicia sa au inceput inca din acei ani, pentru ca discutiile de la birou erau continuate acasa, facand ca viata lor sexuala sa fie aproape inexistenta.

Adevarata problema a aparut dupa ce femeia de afaceri a angajat o tanara de 31 de ani. Samantha Bunn avea mari probleme cu iubitul, asa ca Mone a invitat-o sa stea in casa lor de oaspeti, ajungand sa isi petreaca serile in compania sa si a sotului sau.

Dupa mult timp, Michelle a inceput sa observe ceva ciudat in comportamentul sotului sau, iar la un moment dat a descoperit ca cei doi aveau o idila. Atunci a urmat razbunarea.

Aceasta a pus mana pe un cutit si s-a indreptat direct catre Porscheul de 100.000 de lire sterline, distrugandu-l. Sotul sau a avut parte de un soc: "Masina mea...Vei plati pentru asta". A urmat si raspunsul ei: "Ai noroc ca nu i-am dat foc".

Razbunarea femeii inselate nu s-a oprit aici, ea ajungand sa ii puna sotului laxative in cafea si sa ii taie hainele.

Michelle a mai povestit ca dupa ce s-a mutat de acasa s-a intorc in locuinta si a aruncat o galeata de apa rece pe partea patului pe care dormea sotul sau.

Totusi, uitandu-se in urma, ea recunoaste ca a fost cam egoista si ca ar fi trebuit sa se gandeasca ce urmari au aceste lucruri asupra copiilor sai.

Dupa ani de zile de procese, Michelle a reusit sa obtina compania, iar fostul sau sot a infiintat cu noua sa logodnica tot o companie de lenjerie intima.

"Cat despre mine, sper ca intr-o zi sa intalnesc tipul perfect", incheie ea.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#femeie afaceri inselata sot, #femeie afaceri razbunare infidelitate , #vedete straine