S-au casatorit desi abia se cunosteau - Vedete care au spus "da" in timp record (Galerie foto)

Joi, 25 Decembrie 2014, ora 19:32
5921 citiri
S-au casatorit desi abia se cunosteau - Vedete care au spus "da" in timp record (Galerie foto)
Foto: Ranker

Si printre celebritatile Hollywood-ului sunt oameni impulsivi, gata sa zica "da" in fata altarului, jurandu-si fidelitate pe viata chiar si dupa patru zile.

Vedete care s-au casatorit de tinere (Galerie foto)

In timp ce unora le ia ani sa-si puna verighetele pe deget, ba unii preferand chiar sa sara peste acest pas, cum e Oprah, traind in concubinaj de cand se stiu, exista celebritati pe care nunta le face fericite, chiar daca nici nu au idee cu cine pleaca la drum.

Cupluri celebre si de cursa lunga, dar niciodata casatorite (Galerie Foto)

Iar unele nu fac parte nici pe departe din categoria vedetelor asa-zis "usuratice", poate cel mai bun exemplu fiind Julia Roberts.

Ranker a cautat in trecutul vedetelor, gasind unele extrem de grabite sa se casatoreasca. Unele au dat gres, altele au ramas alaturi de perechea oficiala o perioada "respectabila" de timp.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian, una dintre surorile celebrei Kim Kardashian, s-a casatorit, in 2009, la numai o luna de cand il intalnise pe Lamar Odom, la o petrecere. In mai putin de patru ani, actele de divort erau deja depuse.

Mariaje celebre, dar extrem de scurte (Galerie Foto)

Muhammad Ali

Boxerul Muhammad Ali s-a casatorit cu Sonji Roi la numai o luna dupa ce a cunoscut-o, in 1964. Divortul a venit in mai putin de doi ani.

Mariah Carey

La aproape 40 de ani, in 2008, cantareata Mariah Carey s-a casatorit cu omul de radio Nick Cannon, dupa numai o luna de intalniri. Cantareata mai fusese casatorita cu un mare producator muzical, timp de cinci ani. Desi au impreuna doi copii, cei doi sunt despartiti in prezent.

Pamela Anderson

Campioana absoluta la casatoria in doi timpi e Pamela Anderson. Vedeta s-a maritat cu rockerul Tommy Lee la numai patru zile dupa ce il cunoscuse, in 1995. Au divortat in 1998, dar au continuat sa fie un cuplu, chiar daca cu perioade de pauza, pana in 2008.

In 2014, Pamela a anuntat ca divorteaza si de Rick Salomon, cu care a fost casatorit de doua ori. Ulterior, s-a razgandit.

Impreuna cu Tommy Lee are doi copii.

Vedete care s-au casatorit dupa relatii lungi. Cine a ajuns greu la altar!

Julia Roberts

Fosta "Frumusica" a Hollywood-ului, Julia Roberts, a crezut in printi si in viata de zi cu zi, ea casatorindu-se cu Lyle Lovett, cantaret de country, in 1993, dupa numai trei saptamani de intaniri.

Vedete care s-au casatorit cu oameni obisnuiti (Galerie foto)

Mariajul a durat doi ani, in prezent vedeta fiind maritata de 12 ani cu Daniel Moder, cu care are trei copii si pe care l-a intalnit cand amandoi aveau alte relatii, Moder fiind chiar casatorit.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#vedete casatorit timp record, #vedete casatorit imediat, #celebritati casatorit imediat, #celebritati casatorit timp record , #vedete straine