Scandalul pozelor nud cu celebritati ia amploare: "Sper ca sunteti mandri de voi"

Miercuri, 03 Septembrie 2014, ora 14:25
7866 citiri
Scandalul pozelor nud cu celebritati ia amploare: "Sper ca sunteti mandri de voi"
Foto: Business Insider

Jennifer Lawrence, actrita distinsa cu Oscar, Kim Kardashian si Kate Upton sunt doar cateva dintre vedetele ale caror fotografii nud au ajuns pe Internet, din vina unui hacker care a profitat de o problema de securitate a unei aplicatii pentru smartphone.

Unele celebritati au confirmat ca fotografiile care au ajuns online duminica seara sunt reale, printre acestea aflandu-se si actrita Jennifer Lawrence. Un purtator de cuvant al vedetei in varsta de 24 de ani a calificat cele intamplate ca fiind "o violare flagranta a intimitatii".

Poze nud cu Jennifer Lawrence si alte vedete postate pe Internet de un hacker

"Autoritatile au fost contactate si va fi intentant un proces impotriva oricui ar posta fotografiile furate cu Jennifer Lawrence", a mai spus acesta.

O pozitie similara a avut si reprezentantul lui Kate Upton, informeaza Business Insider.

Actrita Mary Elizabeth Winstead, cunoscuta din pelicula "A Good Day to Die Hard", a confirmat, la randul sau, ca fotografiile nud cu ea sunt reale, mentionand ca au fost facute cu ani in urma, cu sotul sau, "in intimitatea casei noastre".

"Sper ca voi, cei care va uitati la fotografiile pe care le-am facut cu sotul meu, cu ani in urma, in intimitatea casei noastre, sunteti mandri de voi", a transmis aceasta. Ea a afirmat ca este alaturi de colegele ei de breasla aflate in aceeasi situatie delicata.

Ironica, actrita Kirsten Dunst a raspuns cu un singur mesaj, pe Twitter: "Multumesc, iCloud", referindu-se la o aplicatie a telefonului mobil care a permis hackerului sa ajunga la aceste fotografii.

Cantareata Ariana Grande, in varsta de 21 de ani, a transmis celor 18 milioane de fani care o urmaresc pe Twitter ca fotografiile nud, in cazul ei, nu sunt reale, mentionand ca sezutul sau "mic" e mai dragut decat cel din instantaneele nud.

Si fosta vedeta Nickelodeon Victoria Justice, de 21 de ani, se afla in aceeasi situatie fericita, si in cazul ei fotografiile fiind false, dupa cum afirma ea pe aceeasi retea de socializare.

"Sunt dezamagita ca exista in lume oameni care simt nevoia sa comita astfel de acte criminale. Unele dintre acestea fotografii sunt false, inclusiv in cazul meu.

Totusi, va cer sa nu distribuiti linkurile. Nici la poze sa nu va uitati. Lasati-i pe oameni sa aiba intimitatea pe care o merita. Integritatea e sacra", a mai transmis aceasta.

Biroul Federal de Investigatii (FBI) a inceput, luni, cercetarile in cazul publicarii pe retelele de socializare a zecilor de fotografii nud cu vedete.

Cazul fotografiilor nud cu vedete continua: FBI intervine

"FBI a luat la cunostinta acuzatiile (...) si se va ocupa de problema. Orice alt comentariu ar fi nepotrivit in acest moment", a declarat Laura Eimiler, purtatorul de cuvant al FBI.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#poze nud vedete, #poze nud celebritati reactii, #poze vedete goale internet, #scandal poze vedete nud , #vedete straine