Sean Penn a renuntat la un proces de 10 milioane de dolari - ce l-a convins

Joi, 05 Mai 2016, ora 17:49
3206 citiri
Sean Penn a renuntat la un proces de 10 milioane de dolari - ce l-a convins
Foto: Arhiva Hepta.ro

Actorul Sean Penn a primit scuze publice de la regizorul Lee Daniels, iar cei doi artisti au ajuns la o intelegere si au luat decizia de a pune capat unui proces de defaimare, care includea plata unor daune in valoare de zece milioane de dolari.

Sean Penn l-a dat in judecata pe Lee Daniels in septembrie 2015, considerand ca regizorul a facut "declaratii false si defaimatoare" despre el, intr-o declaratie despre violenta domestica, in care regizorul, intr-un interviu acordat publicatiei The Hollywood Reporter, i-a luat apararea actorului Terrence Howard, protagonistul serialului "Empire", acuzat ca le-a agresat fizic pe fostele sotii ale sale, aminteste News.ro, citand ContactMusic.

Madonna, declaratii sub juramant, la tribunal: A lovit-o sau nu Sean Penn?

Sean Penn i-a cerut apoi Madonnei, fosta lui sotie, sa dea o declaratie sub juramant la Curtea Suprema din New York, insistand asupra faptului ca nu a agresat-o niciodata pe cantareata in timpul unei dispute din 1989, in urma careia presa americana a afirmat ca actorul ar fi fost arestat pentru violenta domestica.

Initial, Lee Daniels a cerut respingerea procesului in instanta, insa, miercuri, TMZ.com a anuntat ca partile au ajuns la o intelegere si procesul a fost anulat.

Ca parte a unui acord confidential, Lee Daniels a prezentat scuze publice lui Sean Penn, prin intermediul unei declaratii de presa.

"Imi pare foarte rau ca te-am suparat, Sean, imi cer iertare si retractez declaratiile mele neglijente despre tine. Am fost nechibzuit. Esti o persoana pe care o consider un prieten, un actor stralucit, o legenda adevarata de la Hollywood si un filantrop", spune Lee Daniels in acea declaratie.

Sean Penn, proces de 10 milioane de dolari - Le-a batut sau nu pe femeile din viata sa?

Lee Daniels sustine ca a dorit sa ofere un exemplu copiilor sai: "Violenta domestica reprezinta o chestiune foarte serioasa. Comentariile mele au fost nechibzuite. Nu a fost in intentia mea sa diminuez severitatea acestei probleme, ci, mai degraba, sa exprim o parere despre tratamentul diferentiat aplicat barbatilor de culoare in discutiile noastre pe plan national. Imi cer inca o data iertare pentru neplacerile pe care le-am provocat tie si familiei tale".

Acceptand aceste scuze oficiale, Sean Penn a raspuns la randul lui printr-o declaratie de presa: "Accept scuzele din inima ale lui Lee si apreciez sinceritatea cu care ele au fost prezentate".

Alte detalii despre acordul dintre cei doi artisti nu au fost dezvaluite, insa Sean Penn a spus totusi ca Lee Daniels a facut "o donatie generoasa" in beneficiul fundatiei sale de caritate J/P Haitian Relief Organization, care ajuta familiile afectate de seismul care a devastat Haiti in 2010.

Sean Penn, nascut pe 17 august 1960, este actor si regizor american, cunoscut, de asemenea, pe plan international pentru implicarea sa in diverse cauze sociale si umanitare. Considerat unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale, Sean Penn a castigat de doua ori premiul Oscar, gratie rolurilor principale interpretate in filmele "Misterele Fluviului/ Mystic River" (2003) si "Milk - Pretul curajului/ Milk" (2008).

Lee Daniels, nascut pe 24 decembrie 1959, este un producator si regizor afro-american. A produs filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball" si a regizat si a produs "Precious: Dupa romanul 'Push' de Sapphire", pentru care a primit doua nominalizari la Oscar. A regizat un alt film cu succes de public, "Majordomul/ The Butler", si este producatorul si regizorul serialului de televiziune "Empire", care a debutat pe micile ecrane nord-americane in 2015.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Sean Penn proces Lee Daniels, #Sean Penn Lee Daniels, #Sean Penn violenta domestica , #vedete straine