Sinead O'Connor, scandalizata: Ce cauta asta in Rolling Stone? (Foto)

Miercuri, 15 Iulie 2015, ora 12:16
4771 citiri
Sinead O'Connor, scandalizata: Ce cauta asta in Rolling Stone? (Foto)
Foto: Facebook/Sinead O\'Connor

Cantareata Sinead O'Connor s-a aratat extrem de indignata de faptul ca o persoana care nu are de-a face cu muzica, asa cum e Kim Kardashian, a fost pusa pe coperta uneia dintre cele mai prestigioase reviste de muzica, Rolling Stone.

Artista irlandeza s-a referit la diva, in fapt actrita de reality show, folosind un termen jignitor, imposibil de reprodus, intr-o postare pe Facebook.

"Ce naiba cauta asta pe coperta Rolling Stones", a intrebat cantareata mult mai putin politicos, postand si o fotografie cu coperta controversata a revistei, conform Gossip Cop.

Nu s-a oprit aici, continuand, intr-o alta postare pe Facebook: "Muzica a murit oficial. Cine ar fi crezut ca Rolling Stone e cea care o ucide? (...) Bob Dylan probabil e ingrozit". Postarea a fost terminata cu un indemn la boicotarea publicatiei.

Pana in prezent, Kim Kardashian, sotia rapperului Kanye West, nu i-a raspuns lui Connor.

Foto: Facebook/Sinead O'Connor

Nu e prima iesire "furioasa" a artistei la rampa, vizavi de o alta celebritate. Anul trecut, aceasta i-a adresat o scrisoare deschisa lui Miley Cyrus, criticand-o pentru felul sumar de a se imbraca.

Sinead O'Connor catre Miley Cyrus: Nu lasa muzica sa te transforme intr-o prostituata!

Initial, artista a sustinut ca mustrarea s-a dorit a fi una parinteasca, Connor rugand-o pe Cyrus sa nu lase industria muzicala sa o transforme in "prostituata". Ulterior, insa, discursul sau a devenit mult mai acid, transformandu-se intr-o disputa in toata regula cu fosta Hannah Montana.

Cea din urma ii raspunsese, comparand-o cu Amanda Bynes, care trecea intr-o perioada extrem de dificila, fiind diagnosticata cu probleme mentale. Si Connor recunoscuse recent ca suferise de depresie, asa ca a raspuns extrem de taios.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Sinead O Connor Kim Kardashian, #Sinead O Connor Rolling Stone, #Sinead O Connor certuri vedete , #vedete straine