Sofia Vergara vorbeste in sfarsit despre procesul cu fostul iubit, legat de doi embrioni inghetati

Marti, 05 Mai 2015, ora 10:40
4695 citiri
Sofia Vergara vorbeste in sfarsit despre procesul cu fostul iubit, legat de doi embrioni inghetati
Foto: Instagram/Sofia Vergara

Actrita Sofia Vergara, care a avut o relatie de patru ani cu Nick Loeb, timp in care au fost creati si doi embrioni pusi la pastrare in prezent, a decis sa vorbeasca pe aceast subiect, dupa ce, recent, fostul logodnic i-a intentat proces, cerand custodia exclusiva asupra acestora.

Starul din "Modern Family", care nu vrea sa-i cedeze fostului iubit custodia, nedorind ca embrionii sa fie implantati unei mame surogat, ci doar sa fie pastrati pe termen nedefinit, a declarat, conform New York Daily News: "Un copil are nevoie de o mama si de o relatie iubitoare cu parintii, care, la randul lor trebuie sa nu se urasca".

"Nu-l urasc, insa e clar ca are o problema. Un copil are nevoie de parinti. N-as vrea sa se nasca bebelusi intr-o lume care e clar impotriva lor. As fi prea egoista", a declarat intr-o emisiune de mare audienta actrita in varsta de 42 de ani, care urmeaza sa se casatoreasca in urmatoarea perioada cu un alt barbat.

Vergara si Loeb au format un cuplu timp de patru ani, chiar logodindu-se la un moment dat. Cand Loeb, ai carui parinti au divortat cand avea un an, a pus problema copiilor, iar actrita a tot intarziat momentul - desi s-ar fi folosit o mama surogat - intre cei doi a aparut ruptura.

"A devenit inca o data clar ca a fi parinte era mai putin urgent pentru ea decat pentru mine", a declarat Loeb, cand a dat-o in judecata, in aprilie, pentru a obtine custodia celor doi embrioni de sex feminin. "Am fost impreuna timp de peste patru ani. Cum ma apropiam de 40 de ani, i-am dat un ultimatum. Cand a refuzat, ne-am despartit", a mai spus acesta.

Sofia Vergara, data in judecata de fostul iubit dintr-un motiv neobisnuit

De mentionat e ca Loeb a avut o iubita care a facut un avort la 20 de ani, fara stirea sa, si ca a mai fost casatorit anterior, dar nu a reusit sa aiba copii, chiar daca s-a apelat la un specialist in fertilizare.

In relatia cu Sofia, a suferit un accident la nivelul pelvisului, ceea ce l-a facut sa se gandeasca cat de efemer e totul. Imediat, el si Vergara au creat doi embrioni pe care au incercat sa-i implanteze unor mame surogat. In niciuna dintre dati rezultatul nu a fost cel asteptat, informeaza New York Times.

Au mai creat doi embrioni, motivul disputei actuale. Loeb si-ar dori ca cei doi embrioni sa poata fi implantati, astfel incat visul sau de a deveni parinte sa se implineasca. Isi doreste ori sa imparta custodia cu Vergara, ori ca aceasta sa fie exclusiva, iar fosta iubita sa fie considerata donatoare de ovule si sa nu aiba nicio responsabilitate in cazul nasterii fetitelor. Niciuna dintre situatii nu-i sunt pe plac actritei. Vergara are deja un baiat trecut de varsta adolescentei.

In prezent, Vergara e logodita cu Joe Manganiello, actor cunoscut din "Magic Mike", avand o relatie cu el de mai putin de un an.

"Joe si cu mine incercam sa nu vorbim despre asta", a declarat vedeta. "Avem avocati. Ne distram asa de bine in prezent. Abia ne-am mutat intr-o casa noua. Planuim o nunta. Incercam sa nu ne gandim la asta, nu putem face nimic. Este semnat, este facut si cu asta basta", a adaugat ea.

Cand cei doi embrioni au fost pusi la congelat, cu ani in urma, nu s-a stipulat in contract ce se intampla cu acestia daca are loc o despartire.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Sofia Vergara embrioni congelati, #Sofia Vergara fost iubit proces embrioni, #Nick Loeb emrbioni proces Vergara , #vedete straine