Solistul trupei Status Quo a facut atac de cord

Marti, 13 Decembrie 2011, ora 11:12
2902 citiri
Solistul trupei Status Quo a facut atac de cord

Rick Parfitt, solist si chitarist al trupei Status Quo, a fost dus de urgenta la spital chiar in noaptea de dinainte de a incepe turneul de Craciun, medicii banuind ca acesta a avut un atac de cord.

In varsta de 63 de ani, rockerul, care a mai avut probleme cu inima, a fost internat intr-un spital londonez, pentru a i se curata o artera blocata, chiar inainte de a canta in Birmingham, pe 3 decembrie, relateaza Daily Mail. El ar fi transmis fanilor din Brighton, cateva zile mai tarziu, ca a suferit un atac de cord, desi informatia nu a fost confirmata.

Din fericire, a trecut peste incercare, fiind externat si primind unda verde pentru a-si continua turneul QuoFest, care se va termina sambata.

Prieteni apropiati ai artistului au declarat ca sunt ingrijorati pentru starea sa de sanatate, mai ales ca Rick a continuat sa consume alcool si sa fumeze, in ciuda avertismentelor medicilor si antecedentelor in ceea ce priveste starea de sanatate.

Informatia conform careia starul a trecut intr-adevar printr-o cumpana a fost confirmata pe Twitter, chiar de unul dintre fiii lui Rick. Un purtator de cuvant al trupei a declarat insa ca problemele de sanatate s-au rezolvat si ca trupa isi continua turneul.

In urma cu mai multi ani, in 1997, rockerul a trecut printr-o incercare majora, fiind declarat, in timpul unei operatii de by-pass, mort din punct de vedere clinic, pentru 12 minute, fiind tinut in viata artificial. In decembrie 2005, Rick era banuit de cancer la gat. A suferit o operatie in urma careia i-au fost indepartate doua excrescente de pe laringe, care s-au dovedit a fi benigne.

Asrtistul de doua ori divortat a devenit tata din nou in 2008, cea de-a treia sotie, Lyndsay Whitburn, nascand gemeni. A declarat atunci ca stie ca este criticat de multa lume, ca a deveni tata la 60 de ani nu e ceva obisnuit, insa ca avantajele cantaresc mai mult decat dezavantajele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#solist Status Quo inima, #Rick Parfitt atac cord, #Status Quo atac cord, #Rick Parfitt internat, #Rick Parfitt Status Quo , #vedete straine