Sotia lui Johnny Depp, cu ochiul vanat, dupa ce actorul ar fi aruncat cu un telefon in ea

Sambata, 28 Mai 2016, ora 10:47
6556 citiri
Sotia lui Johnny Depp, cu ochiul vanat, dupa ce actorul ar fi aruncat cu un telefon in ea

Divortul dintre Amber Heard (30 de ani) si Johnny Depp (52 de ani) a intrat intr-o noua faza, dupa ce actrita l-a acuzat de violenta domestica pe starul din "Piratii din Caraibe", prezentand si o fotografie in care apare cu un ochi vanat, si l-a numit "agresor in serie, care m-a facut sa ma tem pentru viata mea".

Actrita Amber Heard, in varsta de 30 de ani, a depus la tribunal mai multe plangeri, prin care cere sa fie protejata de sotul ei. Ea a marturisit ca "Johnny Depp a fost agresiv atat fizic, cat si verbal in timpul intregii noastre relatii", informeaza thedailybeast.com.

Un judecator i-a aprobat actritei un ordin de restrictie impotriva lui Johnny Depp, sotul lui Amber Heard timp de 15 luni, dupa ce victima a aratat curtii dovezi: o fotografie in care are o vanataie pe care i-ar fi provocat-o starul din filmul "Piratii din Caraibe", cand i-a aruncat telefonul mobil in fata.

Fotografia socanta, spun cei de la thedailybeast.com, a devenit virala pe internet, amplificand si mai mult scandalul din viata cuplului, deja dominat de un iminent divort.

Judecatorul i-a aprobat lui Amber Heard mai multe cereri, printre care dreptul de a locui in continuare in casa comuna din Los Angeles. Cele mai tulburatoare detalii sunt cele in care actrita sustine ca a fost abuzata domestic.

Mama actorului Johnny Depp a decedat pe 20 mai, in urma cu o saptamana, dupa o lupta cu o boala grea, iar Amber Heard a depus actele de divort la scurt timp, invocand diferente ireconciliabile, si a cerut pensie alimentara de 50.000 de dolari pe luna de la cel cu care a fost casatorita din februarie 2015.

Unele voci de la Hollywood spun ca Amber Heard a cautat sa puna capat acestei relatii la scurt timp dupa moartea mamei lui Johnny Depp si cu cateva zile inainte de lansarea celui mai recent film al actorului, urmarea productiei Disney, "Alice in tara oglinzilor/ Alice through the looking glass".

Potrivit lui Amber Heard, asta a impins-o de fapt sa inainteze actele de divort si ordinul de restrictie in care a cerut curtii ca Johnny Depp sa nu se apropie de ea si de cainele ei, rasa Yorkshire terrier, Pistol, la mai putin de 30 de metri.

"Am indurat abuzuri verbale si fizice excesive de la Johnny, care au fost pline de furie, ostile, umilitoare si asalturi amenintatoare oricand incercam sa pun la indoiala autoritatea lui sau sa fiu in dezacord cu el", a declarat actrita, vineri, la Curtea Suprema de judecata din Los Angeles.

Amber Heard a citat, de asemenea, istoria lui Johnny Depp cu substantele interzise si a descris frecvente stari de "de paranoia" care s-au manifestat de-a lungul casniciei lor.

"Este adesea paranoic si temperamentul lui este inspaimantator pentru mine, asa cum a dovedit-o in mai multe randuri, fiind periculos fizic si/sau amenintator la adresa mea. Relatia cu Johnny, care oscila in realitate, depindea de folosirea alcoolului si drogurilor. Mi-e foarte frica de Johhny si pentru siguranta mea ", a declarat Amber.

Intr-o scrisoare trimisa de avocatii lui Amber Heard catre cei ai lui Johnny Depp, acestia citeaza alte doua incidente de abuz domestic care s-au petrecut numai in ultimele sase luni. Avocatii actritei le solicita aparatorilor lui Johnny Depp sa accepte toate cerintele, pensie alimentara de 50.000 de dolari pe luna, taxe de judecata in valoare de 125.000 de dolari, locuinta, dar si masina Range Rover - toate acestea pentru ca scandalul sa nu se amplifice in mass-media.

Avocatii actorului american Johnny Depp au respins acuzatiile sotiei sale, Amber Heard. Ei au declarat ca actiunile acesteia urmaresc otinerea de compensatii financiare consistente, potrivit contactmusic.com.

Depp se afla la Lisabona, Portugalia, vineri, 27 mai, cand Amber Heard s-a prezentat la tribunal cu fata plina de vanatai si fotografii care sa dovedeasca comportamentul violent al sotului sau.

Amber Heard si Johnny Depp nu au copii. Recent, cei doi s-au aflat in centrul unui scandal in Australia, dupa ce Amber Heard a falsificat documentele de transport ale celor doi caini, lucru pentru care a fost amendata.

Johnny Depp va concerta vara aceasta la Bucuresti, pe 6 iunie, alaturi de colegii sai din Hollywood Vampires, Alice Cooper si Joe Perry.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Johnny Depp divort, #Johnny Depp sotie violenta , #vedete straine