Staruri care au trecut in nenumarate randuri pe la reabilitare (Galerie foto)

Miercuri, 09 Martie 2011, ora 15:55
2128 citiri
Staruri care au trecut in nenumarate randuri pe la reabilitare (Galerie foto)

Renuntarea la un viciu e grea prin definitie, mai ales cand esti celebru si ai la dispozitie fonduri aproape nelimitate pentru a obtine tot ce-ti doresti.

Exista oameni pentru care e suficient sa mearga o singura data la reabilitare pentru a nu se mai intoarce vreodata ulterior, dar exista si persoane care se pare ca au nevoie de mai mult ajutor pentru a trece peste aceasta cumpana, tot recidivand.

Este cazul lui Charlie Sheen, care se afla la apogeul unei astfel de perioade, dar si a lui Lindsay Lohan si a altor catorva celebritati, conform msn.

Charlie Sheen In 1998, Charlie s-a internat la reabilitare in urma unei supradoze de cocaina. In 2009, a fost obligat de un tribunal sa repete cura, pentru 30 de zile, dupa ce si-a atacat nevasta de atunci, pe Brooke Mueller, in preajma Craciunului. In februarie 2010 s-a internat din proprie vointa din nou, pentru o luna, pentru abuz de substante, iar din ianuarie 2011 urmeaza un astfel de program acasa, fara ca rezultatele sa se vada insa.

Lindsay Lohan In ianuarie 2007, Lindsay s-a internat voluntar intr-o astfel de clinica din California. In mai 2007, a petrecut alte 45 de zile intr-o clinica de reabilitare din Malibu, dupa ce a fost arestata. In iulie 2007, din nou s-a internat in Utah, in urma unei noi arestari, iar din noimbrie 2010 s-a cazat iar intr-o clinica, pentru 3 luni.

Amy Winheouse Si cantareata este o veche clienta a cliniclor de reabilitare, numai in 2007 fiind internata pentru abuz de substante de 3 ori. A reintrat intr-un astfel de program in ianuarie 2008, dupa ce au aparut pe Internet inregistrari cu ea drogandu-se.

Jonathan Rhys Meyers Dependenta de alcool l-a facut sa se interneze de 3 ori din aprilie 2007, cea mai recenta vizita fiind in mai 2010, dupa ce prietena i-a dat ultimatum.

Drew Barrymore Precoce, actrita Drew Barrymore s-a internat prima oara la 13 ani, dar a rezistat intr-o astfel de clinica numai doua saptamani. La 14 ani s-a intors, dupa o tentativa de sinucidere.

Robert Downey Jr Si el a urmat mai multe tratamente spre sfarsitul anilor '90, inclusiv unul intr-o inchisoare din California, dupa o serie de arestari aflate in stransa legatura cu drogurile. Din 2001, se pare ca a renuntat de tot la viciu.

Whitney Houston Desi stia ca are probleme cu drogurile, Whitney a refuzat sa mearga la reabilitare in anii '90. Abia in 2004 s-a internat si apoi din nou un an mai tarziu. Tabloidele scriu ca si fiica sa adolescenta are aceeasi problema.

Keith Urban Sotul lui Nicole Kidman s-a internat voluntar pentru a-si trata dependenta de substante si alcool in octombrie 2006, la numai cateva luni dupa nunta. A fost cea de-a treia internare in 8 ani.

Courtney Love Cantareata a petrecut 6 luni la reabilitare pentru dependenta de medicamente si cocaina, in 2004. In 2005 a mai urmat un program de 28 de zile si cel mai probabil acesta nu va fi ultimul.

Elton John Desi de aproape 20 de ani nu a mai avut astfel de probleme, din 1989 pana in 1990 a fost internat in mai multe randuri, nu doar pentru abuzul de alcool, ci si pentru bulimie.

Melanie Griffith Actrita, sotie a lui Antonio Banderas, s-a internat prima oara pentru a scapa de dependenta de droguri in 1988. S-a intors la clinica in 2000, pentru dependenta de calmante, si din nou in 2009, la dorinta sotului, pentru abuz de substante.

Matthew Perry Actorul s-a internat la reabilitare in 1998, din cauza dependentei de Vicodin. S-a reintors la reabilitare in 2001, pentru a-si trata dependenta de acelasi calmant, dar si de metadona, amfetamine si alcool.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#vedete reabilitare, #internat reabilitare, #Charlie Sheen, #Lindsay Lohan, #Amy Winehouse, #vedete probleme droguri, #celebritati droguri, #celebritati dependente , #vedete straine