Staruri care devin mai sexy pe masura ce imbatranesc (Galerie foto)

Sambata, 07 Februarie 2015, ora 10:59
8286 citiri
Staruri care devin mai sexy pe masura ce imbatranesc (Galerie foto)
Foto: Zimbio

Unele celebritati au fost sexy si frumoase inca din adolescenta, in timp ce altele impresioneaza mai mult pe masura ce imbatranesc.

The Richest a realizat un top al starurilor care devin mai atragatoare odata cu trecerea anilor.

Printre acestea se numara Sarah Jessica Parker, care in anii 80 a aparut in filme precum "Footloose", "L.A. Story" si "Hocus Pocus", dar care a cunoscut adevaratul succes abia cu serialul "Sex and the City", produs de HBO si in care a jucat rolul lui Carrie Bradshaw. Luna viitoare Sarah va implini 50 de ani.

Foto: New York Daily News

Cand spui Daniel Craig te gandesti automat la James Bond. El a debutat in 1992 in "Power of One", dar adevarata faima a gasit-o peste cativa ani cand a jucat in "Lara Croft: Tomb Raider". Probabil si aparitiile din "Road to Perdition" si "Layer Cake" au facut ca Daniel Craig sa ajunga cel de-al saselea actor care l-a interpretat pe James Bond. La aproape 47 de ani, actorul este considerat unul dintre cei mai sexy barbati de la Hollywood.

Foto: Funik

Cum s-au schimbat vedetele de-a lungul timpului (Galerie foto)

Si Halle Barry radiaza in ultima vreme si este din ce in ce mai sexy. Ea si-a inceput cariera ca model in 1986 castigand locul doi la concursul Miss America, dar adevarul drum si l-a descoperit in 1995 cand a jucat in "Losing Isaiah". La 48 de ani, Halle Berry arata mult mai bine. Multi spun ca acest lucru se datoreaza faptului ca, fiind diabetica, evita zaharul, fapt ce o ajuta sa nu imbatraneasca.

Foto: Up Town Magazine

In aceeasi categorie se incadreaza si Drew Barrymore. Ea avea doar sase ani cand a aparut in "ET The Extraterrestrial", al lui Steven Spielberg. Apoi, ea a devenit una dintre cele mai indragite artiste de la Hollywood, iar in ultimii ani pare ca a inflorit.

Foto: Women24

Staruri pe care timpul le-a uitat - Neschimbate si dupa peste 20 de ani (Galerie foto)

Chiar daca nu este trecut de prima tinerete, Justin Timberlake poate spune sigur pe el ca acum arata mult mai bine decat in momentul in care s-a lansat in productiile Disney si apoi cu formatia NSYNC.

Foto: Quoteimg

Vedete care s-au lansat la varsta la care altii mai cred in Mos Craciun (Galerie foto)

Atunci cand a intrat in lumea cinematografica Ryan Gosling era un adolescent, care la fel ca si Justin Timberlake a fost vedeta a "The New Mickey Mouse Club", iar apoi s-a facut cunoscut in "Breaker HighandYoung Hercules", dupa care a tintit mai sus si a jucat in "Murder by Numbers"si "Remember the Titans". Ajuns la 34 de ani, actorul se poate mandri cu cateva aparitii in topurile despre cei mai sexy barbati din lumea filmului.

Foto: New York Daily News

Frumusica blonda de la Drept, Reese Witherspoon, a trebuit sa acumuleze ceva experienta in aceasta lume pana cand sa ajunga sa fie numita una dintre cele mai sexy aparitii de la Hollywood.

Foto: Zimbio

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vedete straine sexy, #vedete straine frumoase, #vedete frumoase, #Vedete sexy , #vedete straine