Starurile ar fi invidioase pe el: Un celebru cantaret are o casa cu 11 dormitoare si 15 bai

Marti, 10 Iunie 2014, ora 19:03
2115 citiri
Starurile ar fi invidioase pe el: Un celebru cantaret are o casa cu 11 dormitoare si 15 bai

Celebrul Ian Anderson, ce va concerta pe 20 iunie la Sala Palatului din Bucuresti, este cunoscut ca fiind fondatorul legendarei trupe Jethro Tull. Dar putina lume stie ca acesta detine o casa imensa, pe care multe dintre starurile ce au aparut la MTV Cribs ar fi invidioase!

11 dormitoare, 15 bai, piscina, jacuzzi, sauna, solar, sala de fitness - toate intinse pe un teren de aproape 2 kilometri patrati!

Despre muzica sa se stiu multe insa despre viata personala putine amanunte sunt cunoscute. Ian Anderson locuieste la o ferma din sud-vestul Angliei, unde are un studio de inregistrari si propriul birou. Locuieste impreuna cu sotia sa Shona intr-o casa ce a fost construita in secolul XVI, al carei teren masoara nu mai putin de 500 de acri, ceea ce inseamna aproximativ 2 kilometri patrati!

De-a lungul timpului casa lui Anderson a suferit multe schimbari, in prezent avand 11 dormitoare, 15 bai si multe birouri. Fostii proprietari au construit o extensie ce contine o piscina acoperita, jacuzzi, sauna, solar si sala de fitness. Artistului nu-i place sa inoate in piscina insa foloseste acesta zona pentru a exersa la flaut, datorita atmosferei si ecoului.

"Este o atmosfera calda si umeda acolo. Daca as exersa in alta parte, sotia si cainii ar parasi incaperea. Doar pisicile deschid un ochi, se uita si apoi se culca la loc - ceea ce ma face sa cred ca mai degraba le place" spune amuzat artistul.

Despre bucatarie Ian Anderson spune ca este una dintre incaperile in care se simte cel mai confortabil: "Bucataria este inima casei si o folosim nu numai pentru a sta si a discuta, dar si pentru a lua majoritatea meselor - in ciuda faptului ca avem un dining room."

O alta incapere care este foarte speciala pentru Ian este dormitorul: "Chiar daca este o camera mare, are un grad ridicat de confort si de caldura. Din pat poti vedea rasaritul soarelui. Te trezesti dimineata si vezi doar verdeata, copaci si soare!"

Cel mai mult lui Anderson ii place ca resedinta sa este la o ora distanta de aeroportul Heathrow. Cand se intoarce din concerte, lui Anderson ii place sa ajunga acasa repede. Chiar daca este indragostit de proprietatea sa, Anderson recunoaste: "Este o casa prietenoasa dar mult prea mare pentru noi doi."

Biletele pentru concertul din 20 iunie 2014 se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

- 250 lei (categoria VIP)

- 200 lei (categoria 1)

- 150 lei (categoria 2)

- 100 lei (categoria 3)

- 50 lei (categoria 4)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Ian Anderson casa Anglia, #Ian Anderson proprietate secolul XVI, #Ian Anderson concert Romania , #vedete straine