"Surpriza" care i-a stricat lui Justin Timberlake luna de miere

Duminica, 28 Octombrie 2012, ora 19:09
3522 citiri
"Surpriza" care i-a stricat lui Justin Timberlake luna de miere

Dupa o ceremonie de nunta fastuoasa, in sudul Italiei, in cadrul careia Justin Timberlake si Jessica Biel si-au unit destinele, iata ca a aparut un mic detaliu care le strica acestora dispozitia in luna de miere: in presa mondena a ajuns un video, prezentat la nunta lor, in care oamenii strazii sunt folositi spre amuzamentul invitatilor.

Una dintre surprizele pe care prietenii i-au pregatit-o mirelui Justin Timberlake se pare ca a fost foarte gustata la petrecerea de nunta, insa odata dezvaluita pe Internet au inceput controversele, iar cantaretul in varsta de 29 de ani s-a vazut nevoit sa dea explicatii, potrivit Voici.

Video-ul respectiv incepe cu mesajul "Salutari de la prietenii vostri care n-au putut ajunge la nunta", si prezinta apoi oameni ai strazii care le transmit diverse mesaje proaspetilor casatoriti. Un tanar fara dantura se plange ca nu i-a vazut pe Justin si Jessica de atata timp, si le doreste acestora ca nunta sa iasa bine, mentionand apoi ca are pentru ei un cadou, care ii asteapta in cutia postala.

In continuare apare un transsexual, pe fundalul unei melodii cantate de Justin Timberlake, apoi un barbat la bustul gol, acestia avand si ei cate ceva de spus mirilor. Desigur ca este foarte comic sa auzi un om al strazii scuzandu-se ca nu a putut sa ajunga la o nunta de 7 milioane de dolari, iar pe acest lucru a mizat si Justin Huchel, un prieten al mirelui de profesie agent imobiliar, cel care se pare ca este autorul acestui filmulet.

Insa iata ca surpriza a depasit cadrul privat al nuntii, iar odata divulgata pe Internet, multi si-au exprimat dezaprobarea fata de un asemenea gest: oameni oropsiti de soarta, platiti pentru a rosti cateva replici, ce ulterior au distrat bogatasii aflati in fata unui meniu de mii de dolari.

In fata acestei situatii, Justin Timberlake a publicat pe site-ul sau o scrisoare deschisa, in care a precizat ca nu este responsabil de acest "video de prost gust": "Nu am stiut nimic despre acest film si in niciun caz nu am participat la realizarea sa", spune cantaretul, adaugand ca prietenii sai, care au avut aceasta initiativa, ar trebui sa-si repare greseala prin "cel putin 100 de ore de munca in folosul comunitatii".

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Justin Timberlake controverse nunta, #Justin Timberlake nunta Jessica Biel , #vedete straine